SiolNET. Sportal Nogomet
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vstopnice za EP 2016 spet na voljo v torek

0

termometer

Vstopnice za evropsko prvenstvo v nogometu, ki jih do zdaj še niso prodali, bodo lahko navijači kupili od 26. aprila, je sporočila krovna evropska zveza (Uefa). Na voljo bodo na posebnem portalu, nakup bo mogoč po sistemu kdor prej pride, prej melje.

Zaradi tega je Uefa že opozorila navijače, da bo verjetno povpraševanje zelo veliko in da se lahko pojavljajo tudi tehnične težave pri spletnem naročanju želenih vstopnic.

Uefa je že zdaj opozorila, da bo takoj po odprtju posebnega portala na njeni spletni strani, namenjeni nakupu teh vstopnic, naval obiskovalcev precejšen.

Za zdaj zveza še ni razkrila, za katere vstopnice gre oziroma za katere tekme bodo te na voljo. Pojasnili pa so, da so se s temi rezervami seznanili po natančni preučitvi kapacitet štadionov, poleg tega pa je nekaj vstopnic ostalo, ker jih nacionalne zveze niso porabile v svojem kontingentu, do katerega imajo pravico kot države udeleženke.

Tretja kategorija vstopnic, ki bodo še na voljo, pa so tiste, ki so jih sicer že prodali, a se je izkazalo, da so se znašle na črnem trgu. Uefa je v boju proti ponarejanju in preprodaji vstopnic sporne vstopnice razveljavila in jih zdaj spet ponudila v uradno prodajo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin