Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
5. 3. 2016,
17.04

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

NK Celje NK Zavrč

Sobota, 5. 3. 2016, 17.04

8 let

V Celju je bilo dolgčas (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Nogometaši Celja in Zavrča so se v 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.

Potem ko so Celjani v uvodu spomladanskega dela pripravili presenečenje in zmagali v Mariboru, so bili tokrat daleč od zmage proti Zavrču. V vseh 90 minutah jim je uspelo sprožiti le tri nenatančne strele. Za napadalno anemičnost pa niso bili kaznovani, saj so na drugi strani Haložani sicer večkrat poskusili, a Matica Kotnika le enkrat resno preizkusili. Domači nogometaši so tako nadaljevali niz neporaženosti, ki zdaj traja že osem tekem, za Zavrčani na petem mestu pa še vedno zaostajajo za pet točk.

Gledalci v prvem polčasu niso imeli veliko razlogov za navdušenje. Ekipi si v prvih 45 minutah nista priigrali niti ene resne priložnosti oziroma nista sprožili niti enega nevarnega strela. Malce podjetnejši so bili Haložani, ki so v osmi minuti poskusili prek Sebastijana Antića, v 14. pa prek Veljka Batrovića, a sta bila oba strela preslaba oziroma prešibka.

Tudi v drugem polčasu podobna slika

Tudi v prvi polovici drugega polčasa je bila slika na igrišču podobna, ekipi nista prišli do kakšne resnejše priložnosti. Več so s streli poskušali Zavrčani, a niso bili natančni, tako kot tudi ne Mario Brlečić, ki je v 62. minuti sprožil sploh prvi celjski strel.

V 71. minuti pa so gledalci videli dotlej najlepšo priložnost na tekmi, ko je do strela z roba kazenskega prostora prišel Francesco Tahiraj, izkazal pa se je Matic Kotnik. V 85. minuti je Batrović prišel do žoge v kazenskem prostoru Celja, a bil malce preveč levo, tako da je Kotnik dobro pokril vrata in preprečil vodstvo Zavrča. V 88. minuti je z leve poskusil še Lovro Cvek, a grdo zgrešil, dve minuti pozneje pa se je za obrambo gostov znašel Danijel Miškić, a tudi on žogo slabo zadel in poslal mimo vrat.

Celje bo v 25. krogu prihodnjo nedeljo gostovalo v Ljubljani, Zavrč pa bo dva dni prej gostil Domžale.

Ne spreglejte