Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 1. 2008,
20.55

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 15. 1. 2008, 20.55

8 let, 5 mesecev

Štraus v Celju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Po Dejanu Kelharju je celjski prvoligaš pred novo okrepitvijo. Z nogometaši MIK CM Celja od ponedeljka trenira Roki Štraus, ki utegne že v naslednji dneh z 'grofi' podpisati pogodbo.

Na preizkušnji še četverica, Beniću ob ugodni ponudbi 'proste roke'. Varovanci Pavla Pinnija so včeraj dopoldne zavihali rokave in začeli s pripravami na spomladanski del sezone. Na prvem treningu se je 'rumeno-modrim' pridružila tudi četverica nogometašev na preizkušnji. Darko Jovandič, Frane Petričević, Edin Junuzovič in Sanel Elijazović so tista imena, ki bodo v prihodnjih dneh poskušali prepričati celjsko strokovno vodstvo.

Čakajo le še zastopnika

Drugače pa je z Rokijem Štrausom, ki se prav tako mudi v mestu ob Savinji. Velik talent, ki se je v preteklih letih mudil v Italiji in nazadnje nastopal za Messino je tik pred podpisom pogodbe s Celjani. "Do končnega dogovora in podpisa manjka samo še Štrusov zastopnik, ki pa se trenutno nahaja v tujini," pravijo v knežjem mestu, kjer se po povratniku Dejanu Kelharju veselijo nove okrepitve v tem prestopnem roku.

Od Celja pa se, kot vse kaže, poslavlja Dragan Benić. Kot je znano bosanski napadalec jeseni nikakor ni zadovoljil in v klubu mu, ob ugodni ponudbi, ne bodo delali težav.

Ne spreglejte