Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 6. 2008,
12.16

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 24. 6. 2008, 12.16

8 let, 5 mesecev

Spasoje Bulajič po 13 letih znova v Celju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Vodstvo nogometnega kluba NK MIK CM Celje je podpisalo dveletno pogodbo z nekdanjim slovenskim nogometnim reprezentantom Spasojem Bulajičem.

Dvaintridesetletni Velenjčan se tako po treh letih vrača v slovensko prvoligaške okolje. V domovini je nazadnje branil barve Mure iz Murske Sobote, nato pa si je služil kruh na Cipru pri AEL-u iz Limassola. Izkušeni branilec Spasoje Bulajič, ki je odigral v slovenskem prvenstvu že 178 tekem (6 zadetkov), se po podpisu dveletne pogodbe z nogometnim klubom MIK CM Celje že nahaja na pripravah na Ptuju.

Bulajič je nazadnje zaigral v celjskem dresu v tekmovalni sezoni 1995/96, ko je zbral 29 nastopov (dva zadetka). Kariero je pričel pri velenjskem Rudarju, nato pa se je preizkusil še pri ljubljanski Olimpiji, celjskem Publikumu, NK Maribor, Kölnu (takrat je igral v prvi nemški ligi), Mainzu (članu druge nemške lige), Muri in AEL-u. Za člansko izbrano vrsto je zbral 22 nastopov, dvakrat pa je stopil na igrišče tudi na svetovnem prvenstvu na Japonskem in v Južni Koreji.

Ne spreglejte