Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 11. 2007,
21.48

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 30. 11. 2007, 21.48

8 let, 5 mesecev

Sosedom je uspelo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Prvi nastop v prvem krogu nove sezone medijske nogometne lige je opravila še zadnja izmed petih novink MTV Adria.

Toda, Dnevnik je bil pretrd oreh, zato ji je uspelo doseči le častni zadetek. Dvakratna zaporedna prvakinja Kapodol je osvojila prve tri točke proti Kanalu A, ki se je večji del srečanja kar dobro upiral, na koncu pa je prišla do izraza izkušenost zelenih. Zmagala sta še Radio Slovenija in Pop TV. Na vrh lestvice se je zavihtela slovenska literarna reprezentanca s štirimi točkami.

Dnevnik je do vrha napolnil mrežo najboljše glasbene televizije. Čeprav je bila tekma odločena že kmalu, saj je bila kvaliteta med moštvoma očitna, je bila večina golov dosežena šele v finišu. Trikrat je zadel Matjaž Sova, dvakrat pa Domen Rant, ki se je izkazal tudi z dvema neverjetno zapravljenima priložnostima. Prvi krog sta sklenila Radio Slovenija in Siol Sportal. Prvi polčas je pripadel slednjemu, uspešen je bil Matevž Lah, po odmoru pa je Luka Petrič zaklenil vrata, Jure Jeromen pa z dvema zadetkoma pripravil preobrat. Kapodol je rutinirano opravila prvo nalogo. Že v prvi tretjini tekme sta zadela Grega Židan in Dušan Bohinc. Odgovoril jima je Saša Miljič z izjemno atraktivnim zadetkom. V drugem delu je moštvo Kanala A nekajkrat ogrozilo vratarja Jako Gubenška s streli z razdalje, nato pa sta Lazicani in Židan izpeljala protinapad in v dveh potezah matirala obrambo s Kranjčeve ulice. Kar ni uspelo oranžnim, je njihovim sosedom v modrih dresih. Lanski finalist Pop TV je zasluženo vknjižil prvo zmago v novi sezoni. Zadeli so Rahne, Hudobivnik in Tamše, za najboljšo športno televizijo (v medijski ligi igrajo samo najboljši) pa Kukovica in Tekavec. Zadnje srečanje med literarno reprezentanco in Financami se je končalo brez zadetkov.


Medijska liga, 2. krog

Kapodol - Kanal A 3:1 (2:1) 1:0 Židan (7.), 2:0 D.Bohinc (9.), 2:1 Miljič (12.), 3:1 Židan (20.)

Šport klub - Pop TV 2:3 (0:2) 0:1 Rahne (10.), 0:2 Hudobivnik (12.), 1:2 Kukovica (23.), 1:3 Tamše (26.), 3:2 Tekavec (26.)

Slovenska literarna reprezentanca - Finance 0:0


Ne spreglejte