Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 9. 2008,
18.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 9. 2008, 18.21

8 let

Robinho in Berbatov pristala v Manchestru

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ponedeljek je bil zadnji prestopni dan v nogometnih prvenstvih. V ospredju sta bili imeni Dimitar Berbatov in Robinho. Bolgar je naposled okrepil Manchester United, Brazilec pa Manchester City.

1.04 - Dobre štiri minute po koncu prestopnega roka so iz tabora "rdečih vragov" sporočili, da so tik pred iztekom časa za nakupe uspeli pripeljati iz Tottenhama Dimitra Berbatova, prestop pa naj bi bil vreden 30,75 milijonov funtov.

0.53 - Mladi, 18-letni Yago, nekdanji član Barcelone, bo od sedaj naprej igral za Juventus, za katerega je podpisal štiriletno pogodbo.

0.42 - Srbski napadalec Nikola Žigić bo ponovno igral za Racing Santander, kjer je že igral pred odhodom v Valencio. Kluba sta se dogovorila, da bosta krila vsak po 50% njegove plače.

0.23 - Po poročanju angleških medijev naj bi imel Dimitar Berbatov pri Manchester Unitedu številko devet na dresu.

0.15 - Manchester City je plačal za Robinha celo 42 milijonov evrov, Brazilec pa je podpisal petletno pogodbo, ki mu bo navrgla šest milijonov evrov letne plače. Odhod Robinha iz Reala Madrida v Manchester City je potrdil tudi predsednik španskega kluba Ramon Calderon.

23.12 - Dimitar Berbatov je opravil zdravniški pregled in že prispel na Old Trafford, kjer se je sestal z vodilnimi možmi Manchester Uniteda.

23.07 - Saga, kje bo kariero nadaljeval Robinho, je konec. Manchester City je za brazilskega nogometaša dal 40 milijonov evrov, na sezono pa bo Robinho prejel 6 milijonov evrov.

22.30 - Valencia je rekla odločni NE klubom, ki želijo kupiti španskega reprezentanta Davida Villo. Še posebej zavzeti so bili pri Realu iz Madrida, vendar so bili klici predsednika Ramona Calderona neuspešni.

21.50 - Radio Mark poroča, da je Manchester City pripravljen dati 33 milijonov za Robinha, vendar si brazilski nogometaš želi oditi v Chelsea.

21.10 - Dimitar Berbatov še vedno opravlja zdravniški pregled v bolnici na jugu Manchestra. Očitno bo bolgarski napadalec podpisal pogodbo z Unitedom.

20.02 - Ruski nogometaš, ki je zablestel na letošnjem evropskem prvenstvu, Andrej Aršavin ostaja pri Zenitu. Vodstvo kluba je zanj zahtevalo 30 milijonov evrov odškodnine, kar je bilo za interesenta Barcelono in Tottenham prevelika vsota.

19.50 - Angleški mediji poročajo, da so Dimitarja Berbatova opazili v Manchestru, kjer je opravljal zdravniške preglede pri zdravniku Manchester Uniteda.

19.00 - Najbolj glasni na zadnji dan prestopnega roka so pri Manchester Cityju. Tudi oni si želijo Robinha, omenjata pa se še imeni David Villa (Valencia) ter Mario Gomez (Stuttgart).

18.56 - Trener Liverpool Rafa Benitez je dobil igralca Manchester Cityja Alberta Riero. Liverpool je zanj odštel 8 milijonov funtov, Riera pa je podpisal štiriletno pogodbo.

18.30 - Tuji mediji so se na široko razgovorili, da si pri Realu Madridu želijo pripeljati Dimitarja Berbatova, vendar so španski mediji to novico zanikali.

18.20 - Dimitarja Berbatova želi imeti v svoji ekipi tudi Sir Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda. Po zadnjih podatkih se je Berbatov mudil prav v Manchestru, kjer naj bi se pogovarjal z vodstvom rdečih vragov.

17.55 - Lovke nad Bolgarskim napadalcem so stegnili še pri Real Madridu, čeprav je bilo praktično že jasno, da bo Dimitar Berbatov okrepil Manchester City, potem ko naj bi ta zanj dal 34 milijonov funtov. Real je postavil sedaj novo izhodiščno ceno, in sicer 36,5 milijonov funtov.

17.52 - Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Mauro Esposito bo kot posojen nogometaš Rome igral za veronski Chievo v serie A.

17.50 - Robinho si nadvse želi oditi iz Real Madrida, za njegove usluge pa je zagret londonski Chelsea.

17.40Andrej Voronin bo v naslednji sezoni igral za Herto iz Berlina kot posojen igralec Liverpoola.

17.25Steve Finnan je zapustil Liverpool. Od sedaj naprej je član Espanyola iz Španije

17.20 - Angleški nogometni premierligaš Everton je privabil iz vrst Manchester Uniteda francoskega napadalca Louisa Saho.

Portugalski nogometni prvoligaš Porto in italijanski Inter iz Milana sta se dogovorila za prestop portugalskega reprezentanta Ricarda Quaresme na Apeninski polotok.

Ne spreglejte