Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 5. 2013,
14.51

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Real Madrid

Petek, 3. 5. 2013, 14.51

8 let, 5 mesecev

Real Madrid: 10 nedotakljivih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Kdorkoli bo nov trener kraljevega kluba, bo - hočeš, nočeš - moral podedovati deseterico sicer odličnih igralcev. To so ''nedotakljivi'', piše današnji športni dnevnik Marca.

V Realu je deset igralcev, ki so dobesedno zacementirani v Madridu. To so: Iker Casillas, Diego Lopez, Sergio Ramos, Raphaël Varane, Xabi Alonso, Sami Khedira, Luka Modrić, Mesut Ozil, Cristiano Ronaldo in Karim Benzema. Španski dnevnik Marca jih je poimenovala za nedotakljive, na kar bo moral računati vsakdo, ki bo nov strateg galaktikov. Ta deseterica bo temelj ekipe za sezono 2013-14, spremenjena bo le »fasada«. Načrt je preprost – samo ti igralci lahko nadaljujejo s stilom igre, ki ga ima Real.

Med vratnicami bosta za prvega vratarja tekmovala Casillas in Lopez, stebra obrambe bosta Ramos in Varane. Vezisti bodo še naprej Xabi Alonso, Khedira, Modric in Özil, prav tako sta nedotakljiva tudi Ronaldo in Benzema. Kapetanski trak naj bi nosil Ramos. Vsi ti igralci imajo tudi podporo predsednika Reala Florentino Péreza, ki računa, da bo s prodajo drugih igralcev dobil okoli 100 milijonov evrov. Kraljevi klub naj bi zapustili Coentrao, Pepe, Di María, Higuaín in Kaka.

Ne spreglejte