Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 1. 2009,
17.32

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 20. 1. 2009, 17.32

8 let, 5 mesecev

Prvoligaški dvoboj pripadel Celjanom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši MIK CM Celja so se v prijateljskem dvoboju pomerili s prvoligaško ekipo Rudarjem iz Velenja in jo ugnali z 2:0.

Drugouvrščena ekipa PrveLige Telekom Slovenije je v prijateljskem obračunu še drugič stopila na nogometne zelenice. Potem ko so Celjani v soboto remizirali s Triglavom, so se tokrat udarili z Velenjčani.

Slednji, ki so na prvem prijateljskem dvoboju prepričljivo premagali tretjeligaša, nedavno pa so remizirali še s Triglavom, so tokrat morali premoč priznati "rumeno-modrim". Pri nogometaših iz "knežjega mesta" sta v polno zadela Darijo Biščan in Kamerunec Maxime.

V četrtek v Italijo

Po srečanju je Slaviša Stojanovič za uradno klubsko stran dejal: "To so uvodne tekme. Utrujenost je bila prisotna na obeh straneh, a kljub vsemu smo odigrali zelo solidno," glede statusa Kamerunca pa je v nadaljevanju še dodal: " Igralec se nam je priključil danes, vendar ni nič resnega."

Celjski strateg je na štadionu Olimp zaigral z naslednjimi igralci: Šeligo, Pušem, Kuljanacem, Dinijem, Kelharjem, Štrausom, Korunom, Urbančem, Travnerjem, Biščanom in Sacripantijem, v nadaljevanju pa so zaigrali še: Popovič, Rep, Močič, Bakarič, Maxime, Perme, Anđelković, Stojanovič, Režonja, Šarić, Pranjič, Kačičnik, Lovrečič in Krljanovič. Strateg Rudarja Marjan Pušnik pa je prednost dal Čelofigi, Omladiču, Dediču, Sulejmanoviču, Stojniću, Kolsiju, Renatu de Maraesu, Zajcu, Grbiču, Jusufiju in Alarbertu Diegu, v nadaljevanju pa so zaigrali še: Savić, Marcello, Mujanovič, Perić, Tolimir in Cipot.

Nogometaši iz mesta pod Savinjo se bodo v četrtek odpravili na priprave v sosednjo Italijo.

Ne spreglejte