Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 1. 2008,
18.14

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 11. 1. 2008, 18.14

8 let, 5 mesecev

Prva okrepitev Domžal je Pokorn

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Iz vrst slovenskih nogometnih prvakov NK Domžal so sporočili, da so danes podpisali dvoletno pogodbo z nekdanjim slovenskim reprezentantom Jalnom Pokornom.

Nekdanji slovenski reprezentant Jalen Pokorn – pod vodstvom nekdanjega selektorja Branka Oblaka je zbral 12 nastopov v članski izbrani vrsti – je, če ne upoštevamo mladega Blaža Zalarja, ki je prišel iz FC Ljubljane, prva okrepitev domžalskega prvoligaša v zimskem prestopnem roku sezone 2007/08. S spoznavanjem nove ekipe 28-letni vezist ne bo imel težav, saj je zadnje pol leta treniral z ekipo Slaviše Stojanoviča in čakal na ugoden razplet pogajanj z litovskim Atlantasom, pri katerem je nazadnje igral. ''Zelo sem srečen, da se je zgodba končno razpletla in sem podpisal pogodbo z Domžalami,'' je za uradno klubsko spletno stran Domžal dejal nogometaš, ki je še pred odhodom v Litvo igral za ruski Terek iz Groznega, bil pa tudi član izraelskega Hapoela Nazar Ilita. V Sloveniji, kjer je nazadnje igral v sezoni 2003/04, je branil barve ljubljanske Olimpije in kranjskega Triglava.

Za novega člana slovenskih prvakov se je sicer zanimal tudi ljubljanski Interblock. ''Kolebal sem med dvema dokaj enakovrednima pogodbama. Predvsem zaradi športne plati sem se odločil za Domžale. Ob tem je svoje pristavilo tudi dejstvo, da sem zadnje pol leta treniral v domžalskem dresu in igral na prijateljskih tekmah. Hitro smo se dogovorili in sklenili pogodbo. Poskušal bom pomagati po najboljših močeh Domžalam uresničiti zadane cilje,'' je dejal nogometaš, ki je nazadnje v izbrani vrsti nastopil pri odmevni zmagi nad Italijo v Celju v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2006.

Ne spreglejte