Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
16.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 16.08

8 let

Prašnikar preživel Ljudski vrt

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Maribora in Primorja so se v 7. krogu Prve Lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.

Nogometaši Primorja so zasluženo osvojili točko na težkem gostovanju v Ljudskem vrtu. Točka je bila še toliko bolj zaslužena, ker so imeli Ajdovci ves drugi polčas na igrišču igralca manj, v zadnjih desetih minutah pa celo dva. Neodločen izid so si zaslužili tudi s srčno igro vseh 90 minut.

Prvi polčas bo šel hitro v pozabo. Igra je med obema kazenskima prostoroma potekala brez pravih akcij in gledalci so na trenutke tudi negodovali. Edina zanimiva in omembe vredna dogodka v prvem polčasu sta se pripetila v 15. in 42. minuti. V 15. minuti se je po predložku Makrieva z glavo sam pred vratarjem Balohom znašel Panikvar, a je žogo udaril točno vanj in odbila se je nazaj v polje. V 42. minuti pa je Guberac zaradi prekrška dobil drugi rumeni karton in vse od tedaj so gosti imeli na igrišču igralca manj.

Pričakovati je bilo, da bodo gostitelji v drugem polčasu, glede na to, da so imeli igralca več, zaigrali bolj napadalno. To se je sicer zgodilo, toda njihovi napadi so bili jalovi in ob preudarni igri obrambe Primorja si domači nogometaši niso priigrali niti ene zrele priložnosti za zadetek. V 62. minuti se je za udarec s kakšnih 30 metrov odločil Popovič in žoga je zatresla prečko.

V 79. minuti pa bi Škerjnc lahko popeljal goste v vodstvo, ko se je znašel sam pred Pridigarjem, a je ta spretno zaustavil njegov poizkus. Osem minut pred koncem tekme si je drugi rumeni karton prislužil Zatkovič, a vsi poskusi Maribora, da bi z dvema igralcema več v zadnjih minutah dosegli zmagoviti zadetek, so bili zaman. Gledalci so po koncu tekme z žvižgi pospremili domače igralce v slačilnico.

Ne spreglejte