Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
13. 4. 2015,
19.16

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 13. 4. 2015, 19.16

8 let, 3 mesece

Podivjani Diego Maradona je udaril navijača

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Spet je tukaj izbor desetih najbolj zanimivih dogodkov z nogometnih zelenic iz prejšnjega tedna, ki so na takšen ali drugačen način preplavili socialna omrežja.

Grozljiva poškodba soigralca slovenskega reprezentanta

Na tekmi španskega prvenstva med Villarrealom in Getafejem se je po skorajda letu dni na zelenice vrnil Bojan Jokić. Slovenski reprezentant si bo to tekmo zagotovo zapomnil po dobrem, ravno nasprotno pa velja za njegovega soigralca Mattea Musacchia, ki se je na tej tekmi grozljivo poškodoval. Kaj se je zgodilo?

Cristiano Ronaldo je osmešil mladega upa

Na enem izmed treningov madridskega Reala je Cristiano Ronaldo dokazal, za kakšnega mojstra nogometne igre gre, in osmešil mladega soigralca Marcosa Llorenteja. Poglejte, kaj je uspelo Portugalcu.

Hrvata so nekdanji navijači slekli skoraj do nagega

Ivan Rakitić je bil v zadnjih letih eden ljubljencev navijačev Seville, a pred začetkom sezone prestopil v velikega rivala Andaluzijcev, Barcelono. Konec tedna sta se moštvi v Sevilli pomerili med seboj, a hrvaški reprezentant je očitno ostal v srcih vročekrvnih domačih navijačev. Kako si drugače razlagati dejstvo, da so ga po zadnjem sodnikovem žvižgu slekli skoraj do spodnjega perila.

Podivjani Diego Maradona je udaril navijača

Kontroverzni nekdanji as svetovnega nogometa Diego Maradona je konec tedna sodeloval na dobrodelni tekmi v Bogoti in po njej, ko je odhajal z igrišča, vsaj na videz po nepotrebnem udaril enega izmed navijačev.

Ronaldinho še vedno obvlada

Nekoč najboljši nogometaš na svetu Ronaldinho je star že 35 let, a še vedno igra nogomet. In več kot očitno še vedno obvlada. Poglejte, kako je preigral enega izmed nasprotnikov v dresu mehiške Queretare.

Na treningih Bayerna je vedno zanimivo

Odkar münchenski Bayern trenira Josep Guardiola, so zelo kombinatoren nogomet začeli igrati tudi Bavarci. V njihovih vrstah je kar nekaj mojstrov nogometne igre, kar iz dneva v dan dokazujejo tudi na treningih.

Josep Guardiola je igral kar košarko

Sredi tedna je Bayern v nemškem pokalu izločil Borussio Dortmund po enajstmetrovkah. Med čakanjem na nadaljevanjem tekme pa je njegov trener Josep Guardiola poskrbel za košarkarski vložek. Kaj je naredil?

Napadel je sodnika in bežal pred policijo

Na eni izmed tekem ene izmed nižjih grških lig je nogometaš Koronisa povsem izgubil živce in najprej udaril sodnika, nato pa bežal pred policijo, ki so jo medtem poklicali pristojni.

Maček branil bolje od Manuela Neuerja

Oglejte si posnetek, v katerem je neki maček poskrbel za obrambo, ki se je verjetno ne bi sramoval niti najboljši nogometni vratar ta hip, Nemec Manuel Neuer.

Mojstrovina Angela Di Marie

Poglejte, kaj je na enem izmed treningov uspelo zvezdniku argentinske reprezentance in Manchester Uniteda Angelu Di Marii.

Ne spreglejte