Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 11. 2007,
21.34

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 30. 11. 2007, 21.34

8 let, 2 meseca

Odločitve v finišu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Lanski finalist medijske lige v Športnem centru Triglav Pop TV je dosegel pomembno zmago proti enemu izmed favoritov Media busu.

Prvi gol je dosegel Mare Rahne v sedmi minuti. Media bus je izenačila že v naslednjem napadu, zadel pa je Sebastjan Retelj. V nadaljevanju je imela več žogo v svoji posesti, vendar je bila premoč jalova. Pop TV je prihranil moči za finiš. Drugi zadetek je zabil Rahne, ko je bila obramba Media busa povsem razredčena, pa je tik pred končnim žvižgom sodnika Miljiča postavil končni rezultat Rok Tamše.

Izjemno dramatičen je bil tudi razplet na sotalih srečanjih. Nacionalka in Kapodol sta se razšli z delitvijo točk. Začetek je minil v premoči prvakov, ki so si priigrali prednost dveh golov. Prvega je zabil Židan, drugega pa Dušan Bohinc. Ristevski je znižal iz šestmetrovke. Ko je Lazicani z natančnim diagonalnim strelom z desne strani prvakom znova pristreljal dva gola razlike, je kazalo, da so strli odpor tekmecev. V finišu se je odvila prava drama. Uroš Juračič je z dvema zaporednima zadetkoma poskrbel za izenačenje, Židan pa je nekaj sekund pred koncem zadel vratnico in Kapodol se je morala sprijazniti z remijem. Dnevnik je obdržal vodstvo na lestvici v predzadnji minuti. Strelec je bil Peter Strnad. Koprčane je v finišu zapustila tudi sreča. Dnevniku se je poznalo, da zaradi poškodbe ni nastopil Domen Rant. Predzadnja minuta je bila usodna tudi za literarno reprezentanco, ki je vodila večji del dvoboja proti Mladini. Zadetek je dosegel Primož Čučnik v dvanajsti minuti. Začetek drame je zrežiral Admir Zilič štiri minute pred koncem, zmagoviti gol pa je zabil Aleksandar Mičič. Mladina si je s tretjo zaporedno zmago priborila drugo mesto. Finance igrajo še naprej brez pravega dobička, pa tudi brez primanjkljaja. Tri tekme, trije remiji. Šport klub je povedel v peti minuti s strelom Uroša Samca. Finančniki v novih oranžnih dresih so pripravili preobrat. Obakrat je bil natančen Matej Kačič. Popolno veselje jim je preprečil Tilen Trotovšek neposredno s kota.


4. igralni dan

MMC RTV Slovenija : Kapodol 3:3 (1:2) 0:1 Židan (4.), 0:2 D. Bohinc (9.), 1:2 Ristevski (11., 6 m.), 1:3 Lazicani (25.), 2:3 Juračič (27.), 3:3 Juračič (29.)

Dnevnik : RTV Koper Capodistria 1:0 (0:0) 1:0 Strnad (29.)

Mladina : Slovenska literarna reprezentanca 2:1 (0:1) 0:1 Čučnik (12.), 1:1 Zilič (27.), 2:1 Mičič (29.)

Finance : Šport klub 2:2 (1:1) 0:1 Samec (5.), 1:1 Kačič (9.), 2:1 Kačič (17.), 2:2 Trotovšek (27.)

Pop TV : Media bus 3:1 (1:1) 1:0 Rahne (7.), 1:1 Retelj (8.), 2:1 Rahne (26.), 3:1 Tamše (30.)


Ne spreglejte