Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
2. 1. 2017,
17.50

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,75

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Andraž Šporar izbor z družabnih omrežij Toni Kroos Ronaldo Marcelo Usain Bolt Paul Pogba Francesco Totti Neymar

Ponedeljek, 2. 1. 2017, 17.50

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Novoletna objava, ki je razburkala nogometni svet

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,75

Za nami je zadnji teden prejšnjega leta, čas je za prvi letošnji Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj se je dogajalo na in tudi ob nogometnih zelenicah?

Novoletna objava, ki je razburkala nogometni svet

Nogometaš madridskega Reala in nemški reprezentant Toni Kroos je v novo leto vstopil z zbadljivo voščilnico, ki jo je objavil na Twitterju ob prehodu v leto 2017. Ob letnici je namesto številke 1 objavil zastavo Brazilije in namesto številke 7 nemško zastavo. Vsak nogometni poznavalec ve, na kaj je s tem mislil. Na enega najbolj bolečih spominov v zgodovini brazilskega nogometa. Poraz proti Nemčiji v polfinalu svetovnega prvenstva pred domačimi navijači z 1:7, ki so ga Brazilci doživeli leta 2014.

Nemški vezist je s tem razjezil številne Brazilce, tudi svojega klubskega soigralca Marcela. Ta je na svojem profilu na Twitterju malce za tem poskrbel za objavo, v kateri je pisalo: "Srečno 2017. Veliko zdravja in tudi to, da spoštujete druge." Ob tem je besedo spoštujete zapisal z velikimi tiskanimi črkami, zato je jasno, kaj si je mislil o "šali" svojega soigralca, ki njemu in Brazilcem ni bila tako smešna kot Kroosu (oba sta na tisti tekmi med Brazilijo in Nemčijo igrala od prve do zadnje minute).

To je potrdil tudi nekoč najboljši nogometaš na svetu, še en Brazilec Ronaldo, ki pa je Nemcu odgovoril veliko bolj domiselno. Nekdanji zvezdnik svetovnega nogometa je na svojem profilu na Facebooku objavil status, podoben Kroosovemu, le da je zastave nekoliko pomešal. "Srečno 2017!" je zapisal in na prvo mesto namesto številke 2 postavil zastavo Brazilije, na drugo, namesto ničle, pa nemško zastavo. S tem je seveda mislil na rezultat finala svetovnega prvenstva 2002, v katerem je Brazilija Nemce prav z dvema goloma Ronalda premagala z 2:0 in osvojila svoj zadnji naslov svetovne prvakinje.

Toni Kroos:

Marcelo:

Ronaldo:

Pozdrav Bolta in Pogbaja, ki je trajal celo večnost

Svetovni rekorder, večkratni olimpijski in večkratni svetovni prvak v tekih na 100 in 200 metrov Usain Bolt je velik navijač Manchester Uniteda. Kot zvezdnik svetovnega športa ima seveda dostop do zvezdnikov z Old Trafforda, z nekaterimi med njimi pa je spletel tudi tesnejše vezi. Očitno tudi z najdražjim nogometašem vseh časov, Francozom Paulom Pogbajem. Poglejte, kako sta se pozdravila, ko sta se srečala v eni izmed diskotek.

Andraž Šporar ima novo

Nekdanji golgeter Olimpije Andraž Šporar, ki si zdaj kruh služi v Švici, kjer igra za Basel, ima očitno novo dekle. Mladi zvezdnik slovenskega nogometa, ki so ga povezovali že s številnimi lepoticami, se je z njo pohvalil na svojem profilu na Instagramu.

 

❤️

A photo posted by Andraž Šporar (@andraz.sporar) on

Tako spektakularen gol, da mu je bilo kar nerodno

O neverjetno spektakularnem golu napadalca Arsenala Olivierja Girouda na tekmi angleške premier lige na prvi dan letošnjega leta pri zmagi Londončanov nad Crystal Palaceom z 2:0 smo že pisali. Poglejte pa, kako se je Francoz počutil, ko so ga novinarji takoj po tekmi spraševali o zadetku, ki ga je dosegel, ob tem pa v ozadju zavrteli posnetek njegove mojstrovine. Giroud je dajal vtis, da mu je ob vsem skupaj celo nerodno. "To je bila čista sreča," je ob tem skromno dejal.

Kaj, za vraga, je s tem hotel povedati Cristiano Ronaldo?

"Dobil sem jih od Neymarja," je najboljši nogometaš na svetu lanskega leta, Portugalec Cristiano Ronaldo, odgovoril na vprašanje, kje je dobil uhane, ki jih ima. Zakaj je s prstom pokazal na zvezdnika tekmeca iz Barcelone, ni znano.

Slovaška lepotica, zaradi katere je vroče navijačem Milana

Slovaška lepotica Martina Stetiarova je očitno navijačica italijanskega prvoligaša Milana. Če gre soditi po njenih objavah na družabnih omrežjih, prav gotovo.

Kako je nečak šokiral Messija

Lionel Messi je praznične dni preživel v rodni Argentini. Zvezdnik Barcelone se je mudil v Rosariu, kjer je preživljal mirne večere v krogu družine. Med enim izmed njih je Messijev nečak Agustin v roke vzel mobilni telefon svojega slavnega strica, ga vklopil in prek njegovega Instagrama neposredno prenašal, kaj se je dogajalo med večerjo enega najboljših športnikov na svetu.

Messija, ki svojo družino skriva pred očmi javnosti, je to prav gotovo šokiralo, čeprav je res, da je prenos trajal le kratek čas. A dovolj, da so imeli številni oboževalci argentinskega zvezdnika vpogled, kako je, ko se druži s svojimi najbližjimi.

 | Foto:

Kje je bil med prazniki legendarni Rimljan?

Francesco Totti, legenda italijanskega nogometa in predvsem Rome, za katero igra od najstniških let in do zdaj, ko jih šteje že 40, je praznične dni preživel v toplih krajih. Z družino je bil nekaj dni na Maldivih in se od tam javil tudi s fotografijo, ki jo je objavil na spletu.

Je zaradi tega Mourinho dokončno odpisal Nizozemca?

Nizozemskega zvezdnika Memphisa Depaya trener Manchester Uniteda Jose Mourinho v tej sezoni ne upošteva preveč. Nekdanji as PSV Eindhovna igra zelo malo. Na Otoku so zdaj Depaya fotografirali, kako kadi tobak. Tamkajšnji mediji so prepričani, da je Mourinho zaradi tega Depaya zdaj dokončno prečrtal.

Neymar je spet igral v dobrodelne namene in spet blestel

Po dobrodelni tekmi, na kateri so zbirali denar za žrtve tragične decembrske letalske nesreče, v kateri so umrli nogometaši brazilskega Chapecoenseja, je kapetan Brazilije in zvezdnik Barcelone Neymar v Braziliji nastopil na še eni dobrodelni tekmi. Na obračunu, ki ga je organiziral nekdanji sloviti brazilski nogometaš Zico, je Neymar spet blestel in pokazal marsikaj iz svojega bogatega nogometnega repertoarja. 

Ne spreglejte