Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Nedelja,
23. 12. 2007,
14.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 23. 12. 2007, 14.15

8 let

Nov škandal v Angliji

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Potem ko je bil pred dnevi posilstva osumljen mladi up Manchestra Uniteda Johnny Evans, so angleški mediji v javnost spravili novo zelo kočljivo zgodbo.

News of the World je objavil kratek video posnetek, v katerem reprezentant Micah Richards spolno občuje z neko mladenko v toaletnih prostorih.Angleški reprezentančni nogomet je v veliki krizi, Anglije ne bo na evropskem prvenstvu 2008, eden njenih najbolj obetavnih posameznikov Micah Richards pa je povzročil velik škandal. Z mobilnim telefonom sta s prijateljem posnela video, v katerem spolno občujeta z neko mladenko v toaletnih prostorih enega izmed prestižnih nočnih klubov.

Mladi zvezdnik Manchestra Cityja pa se spornih posnetkov ne sramuje, saj naj bi jih ponosno razkazoval in pošiljal prijateljem, prek katerih so tudi prišli do novinarjev časnika News Of The World, ki so video spravili v javnost. Znanec Richardsa, ki je priskrbel posnetek, je še razkril, da naj bi bil tudi drugi mladenič na posnetku eden izmed nogometašev, ki igra v prvi angleški ligi, a njegova identiteta (še) ni znana.

Temnopolti Richards je bil včeraj sicer v postavi Manchestra Cityja, ki je remiziral v gosteh pri Aston Villi z 1:1, prav tako pa je bil pod vodstvom zdaj že nekdanjega selektorja Steva McLarna redni član začetne enajsterice angleške izbrane vrste, za katero je doslej igral enajstkrat in zabil en gol. V članski reprezentanci je debitiral, ko je bil star 18 let ter 144 dni in postal najmlajši angleški branilec, ki mu je to uspelo. Vprašanje pa je, ali bo reprezentant ostal tudi po zadnjem škandalu, saj je novi vodja reprezentance, Italijan Fabio Capello, znan kot trener, ki veliko da na disciplino. Prizanesla mu ne bo niti angleška javnost, saj naj bi sporni posnetek nastal v dneh, ko je Anglija v Londonu izgubila odločilno kvalifikacijsko tekmo proti Hrvaški in ostala brez nastopa na velikem tekmovanju.

Ne spreglejte