Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
16.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 16.05

8 let

Nafta po preobratu v končnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Hita Gorice so v 7. krogu Prve Lige Telekom Slovenije izgubili proti Nafti.

Sicer maloštevilni gledalci so v športnem parku videli kar sedem zadetkov in izjemno razburljivo srečanje, polno preobratov. Ko je že kazalo, da se bodo treh točk veselili gostitelji, pa so lendavski nogometaši v pičlih treh minutah ob koncu tekme prišli do druge letošnje zmage.

V prvem polčasu so bolje začeli gostitelji, ki so imeli žogo več v posesti, a pred vrati gostov so bili nenevarni. Lendavčani, ki jih je še zadnjič vodil Štefan Škaper (v ponedeljek bo ekipo prevzel Nebojša Vučičevič), so že iz prve priložnosti povedli. V 21. minuti je lepo podajo Bunca izkoristil Eterovič, ki je s izjemnim strelom iz voleja žogo poslal v zgornji desni kot nemočnega Simčiča.

Veselje Lendavčanov je trajalo vsega tri minute. Po predložku Demiroviča je iz bližine z glavo zadel Šuler. Novogoričani so imeli še naprej več žogo v svoji posesti, v končnici prvega polčasa pa se je spet zatresla domača mreža. Madžar Sebok je s prostega strela z 20 metrov žogo poslal v spodnji desni kot Simčičevih vrat.

Tudi drugi polčas so bolje začeli gosti. Izjemna priložnost se je ponudila Seboku, ki se je sam znašel pred Simčičem, a preslabo streljal, tako da mu je goriški vratar žogo odbil v kot. Sledil je goriški preobrat. V 68. minuti je s prostega strela s 27 metrov z desne strani Luka presenetil Kršič. Deset minut pozneje se je po izvrstni podaji slednjega sam pred gostujočimi vrati znašel Djukič, čigar strel je v mrežo preusmeril gostujoči branilec Matjašec.

Ko je že kazalo, da bodo Novogoričani vpisali še tretjo letošnjo zmago, so gosti poskrbeli za dokončen preobrat. V 88. minuti je Repina z natančnim strelom z roba kazenskega prostora izid izenačil, le tri minute pozneje pa je spet s prostega strela s 25 metrov žogo v daljši kot poslal Bukovec. Strelec zmagovitega gola je moral v sodnikovem podaljšku predčasno v slačilnice, saj si je po prekršku prislužil drugi rumen karton.

Ne spreglejte