Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
26. 10. 2008,
8.22

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 26. 10. 2008, 8.22

8 let, 1 mesec

Milanič: Potek tekme sta spremenila dva dogodka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Maribor je v derbiju kroga v Lendavi kot prvi osvojil točko, kar mu zagotavlja pet točk prednosti pred Nafto. Po srečanju so za uradno klubsko stran Maribora spregovorili …

Darko Milanič:, trener Maribora: "Dva dogodka sta nedvomno spremenila potek tekme in sicer ko smo zgrešili enajstmetrovko ter ostali brez Dejana Mezge. Do tedaj smo bili boljši, Nafte ni bilo. Ob številčni prednosti si Lendavčani niso ustvarili veliko priložnosti, a je bilo treba garati do konca tekme. Želeli smo si zmagati, a je uspeh tudi točka. Enajstmetrovka? Dogovora ni. Izvaja jih Zoran Pavlovič … Ne vem, ali se ni dobro počutil v tistem trenutku. Škoda, da nismo povedli že na začetku tekme, toda po pritisku gostiteljev in enournem boju z igralcem manj ne smemo biti razočarani."

Damir Rob, trener Nafte: "Morda je razplet pravičen, vsaj zaradi bojevitosti nogometašev na obeh straneh. Kljub odsotnosti štirih igralcev smo dokazali, da premoremo širok kader. Bilo bi preveč lepo, če bi ostala naša mreža nedotaknjena še po sedmi tekmi na domačem terenu, toda lahko še nadaljujemo s štetjem odličnega niza. Zadetka namreč nismo dobili, ampak smo si ga dali sami."

Džinič: Lahko smo zadovoljni s točko

Rene Mihelič, igralec Maribora: "Zoran Pavlovič je podal v kazenski prostor, žoga je šla mimo moje noge in mislim, da jo je potem Klemen Medved poslal v mrežo. S tem smo zadeli za 1:0 in res škoda, da nismo obdržali vodstva za vrnitev domov s tremi točkami. Po izključitvi Dejana Mezge nam je trener dejal, da se Pavlovič vrača na desno stran zvezne vrste, na njegovo mesto pa gre Tavares. Tudi z igralcem manj nismo slabo igrali, zaslužili bi si zmago, žal pa smo dobili nesrečen gol."

Elvedin Džinič, igralec Maribora: "Če upoštevamo, da smo imeli 60 minut igralca manj, smo lahko zadovoljni s točko. Moram pa omeniti, da nisem prepričan, ali je bil Mezga upravičeno izključen. Zagotovo pa pred izenačujočim golom za Nafto ni bilo kota. V uteho je vsaj spoznanje, da tekaško nismo ostali v podrejenem položaju, čeprav je večji del tekme potekal v razmerju 10:11."

Ne spreglejte