Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Torek,
24. 1. 2012,
16.27

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Maxi Lopez AC Milan

Natisni članek

Torek, 24. 1. 2012, 16.27

8 let, 3 mesece

Milan blokiral prestop Lopeza v Fulham

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Športni direktor Catanie Pietro Lo Monaco je potrdil, da je klub zavrnil ponudbo Fulhama, ker je že dogovorjen z AC Milanom.

Lopez se bo na San Siro preselil, če bodo propadla pogajanja AC Milana za nakup napadalca Manchester Cityja Carlosa Teveza. Fulham je Catanii predlagal, da bi si njenega napadalca sposodil, a ga je italijanski klub gladko zavrnil.

''Imamo dogovor z AC Milanom. Milan je blokiral Maxija Lopeza in mi smo morali zavrniti Fulham. Sedaj čakamo na to, kaj bo storil Milan, ki skuša rešiti zaplet s Tevezom. Dogovor z Milanom za Lopeza je bil dogovorjen že nekaj tednov nazaj, zato bi bilo lepo, če bi lahko Maxi za Milan igral že na naslednji tekmi,'' je trenutno situacijo glede Maxija Lopeza za Gazzetto dello Sport razložil športni direktor Catanie Pietro Lo Monaco.

Tudi izvršni direktor AC Milana Adriano Galliani je potrdil, da dogovor med kluboma obstaja, a bo potrjen samo v primeru, če Tevez ne bo prišel k Milanu.

Argentinec Maxi Lopez ima pogodbo s Catanio do 30.6.2013 in je na nogometni tržnici ovrednoten na 5,5 milijona evrov. V sezoni 2011/2012 je za klub v vseh tekmovanjih odigral 16 tekem, zabil 5 golov in dvakrat podal za gol.

Ne spreglejte