Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
2. 11. 2016,
10.12

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

Natisni članek

Barcelona liga prvakov liga prvakov Manchester City Lionel Messi Lionel Messi

Sreda, 2. 11. 2016, 10.12

6 let, 7 mesecev

Tretji polčas dvoboja med Manchester Cityjem in Barcelono

Messiju počil film v Manchestru

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10
Lionel Messi Manchester City | Foto Reuters

Foto: Reuters

Argentinski zvezdnik Lionel Messi je v torek doživel prvi evropski poraz v tej sezoni. Barcelona je izgubila pri Manchester Cityju (1:3), prvi strelec katalonskega velikana, ki se je med strelce vpisal tudi na Etihadu, pa je poskrbel za tretji polčas. Ko so se nogometaši po tekmi z zelenice odpravili proti slačilnici, naj bi ga nekdo iz domačih vrst grobo žalil. Messiju je počil film, tako da je izustil nekaj krepkih.

Izbranci Josepa Guardiola so se v četrtem krogu skupinskega dela lige prvakov maščevali Barceloni za nedavno ponižanje na Camp Nouu (0:4). V Manchestru je tri točke osvojil City (3:1), španski prvaki pa so doživeli prvi poraz v tej evropski sezoni.

"Budala, pridi sem in se pokaži"

Zvezdnik Barcelone je doživel poraz proti nekdanjemu trenerju Josepu Guardioli. | Foto: Reuters Zvezdnik Barcelone je doživel poraz proti nekdanjemu trenerju Josepu Guardioli. Foto: Reuters Po poročanju katalonskega športnega dnevnika Mundo Deportivo je bilo po tekmi burno v predoru. Ko so se igralci vračali v slačilnice, je Lionel Messi razjarjeno povzdignil glas. Slišal je žaljivke na svoj račun, ki naj bi mu jih izrekel nekdo iz domačega tabora. Morda celo več igralcev.

Argentinec, eden izmed osrednjih kandidatov za dobitnika zlate žoge za nogometne dosežke v letu 2016, se je odzval jezno in mu zakričal: "Budala, pridi sem in se pokaži."

Tako poroča večina španskih medijev, še vedno pa ni znano, kdo je bil tisti, ki je 29-letnemu Messiju paral živce.

Vstopil naj bi tudi v slačilnico Cityja

Argentinca je pomiril šele njegov prijatelj Sergio Agüero, zvezdnik Manchester Cityja, ki je na srečanju prispeval podajo in bogatemu angleškemu klubu pomagal do odmevne zmage. To je bila prva zmaga sinjemodrih nad Barcelono v šestem medsebojnem obračunu.

Argentinski stroj za zadetke je na Etihadu dosegel že 90. zadetek v ligi prvakov in 93. v evropskih tekmovanjih. | Foto: Reuters Argentinski stroj za zadetke je na Etihadu dosegel že 90. zadetek v ligi prvakov in 93. v evropskih tekmovanjih. Foto: Reuters

Incident se ni končal v predoru, ampak naj bi se nadaljeval v slačilnici gostiteljev. Messi je po poročanju radijske postaje Cadena SER skupaj s predstavnikom katalonskega kluba vstopil v domačo slačilnico in skušal poiskati nogometaša, ki ga je zasul z žaljivkami. Vse drugo ostaja zavito v tančico skrivnosti.

Ne spreglejte