Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 4. 2013,
8.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Barcelona PSG

Sreda, 10. 4. 2013, 8.40

8 let

Messi od prve minute? To bomo izvedeli uro pred tekmo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Najboljši nogometaš na svetu in prvi zvezdnik Barcelone, Lionel Messi, je uradni trening pred povratno tekmo s Parižani opravil brez težav in dokazal, da je poškodba stegenske mišice preteklost.

Bo Lionel Messi, ki se je med strelce vpisal že na prvi tekmi s Parižani na Parku princev, nato pa tudi poškodoval, nastopil na povratni tekmi? Občinstvo na štadionu Camp Nou bo o tem obveščeno uro pred tekmo, saj bo takrat strokovno vodstvo Barcelone javnosti podalo končno in pomembno odločitev. Se bo 25-letni argentinski strelski kralj po dolgem času znašel na klopi in predstavljal vlogo aduta, ki bi vstopil v igro, če se bo Barcelona znašla v rezultatskih težavah, ali pa se bo le osem dni po pariški poškodbi že pojavil v začetni enajsterici? "O tem je še prezgodaj govoriti. Odločitev bo padla uro pred tekmo in bo temeljila na zdravniškem poročilu. So pa dobri občutki in bi lahko nekdo izmed trojice, ki se vrača po poškodbi (poleg Messija sta to še Pedro in Adriano, op. p.), zaigral od začetka," je v torek dejal Jordi Roura.

Če ne bo Messija, bo vskočil Fabregas

Pomočnik trenerja Barcelone smatra, da bi izostanek najboljšega strelca predstavljal velik udarec katalonskemu velikanu, ki si skuša priigrati nastop v polfinalu. "Verjamem pa, da bodo drugi soigralci pokazali prepotrebno željo in odigrali srečanje na visoki ravni," smatra "desna roka" Tita Vilanove, ki bo ponovno sedel na trenerskem stolčku. Če bodo zdravniki Messiju, ki je torkov trening podobno kot Pedro Rodriguez in Adriano, prižgali rdečo luč, se bo v konici napada najverjetneje dokazoval Cesc Fabregas. Na zadnji prvenstveni tekmi, ki jo je Barcelona odigrala brez "Lea", je nekdanji kapetan Arsenala naravnost blestel. Prispeval je tri zadetek in dve podaji, tako da lahko Barcelona v primeru Messijevega neigranja računa na zelo kakovostno zasilno rešitev.

Ne spreglejte