Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 4. 2013,
18.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Barcelona Bayern München Lionel Messi Lionel Messi Carles Puyol Javier Mascherano Bastian Schweinsteiger

Nedelja, 21. 4. 2013, 18.59

8 let

Messi in Schweinsteiger razveselila navijače

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Najboljši nogometaš Barcelone Lionel Messi je zaradi bolečin v stegenski mišici preskočil zadnja prvenstvena dvoboja, v torek pa bo kandidiral za nastop na težko pričakovani evropski tekmi z Bayernom.

Katalonski klubski ponos se bo na Bavarsko odpravil z najboljšim strelcem, ki je nazadnje za Barcelono zaigral na povratni četrtfinalni tekmi lige prvakov s PSG-jem. Takrat je bil ''zlati adut'' vodilnega španskega prvoligaša, saj je po vstopu v igro še z neodpravljeno poškodbo poživil napad Barcelone in sodeloval v akciji za zlata vredno izenačenje na 1:1. Nato je preskočil tekmi la lige z Zaragozo in Levantejem, v nedeljo dopoldan pa brez težav opravil trening s člansko ekipo, tako da bo v torek na prvem polfinalnem srečanju lige prvakov z Bayernom kandidiral za nastop od prve minute. Z ekipo je treniral že v petek in soboto. Če bo 25-letni napadalec iz Rosaria nared za tekmo, končno odločitev bodo podali klubski zdravniki, pa bo v obrambi manjkal njegov starejši rojak Javier Mascherano. Zadnja vrsta Barcelone bo na prvi polfinalni tekmi lige prvakov dodatno zdesetkana, saj bo zaradi poškodbe manjkal tudi kapetan Carles Puyol. Barcelona je sporočila, da omenjena branilca ne bosta odpotovala v München.

Pri gostiteljih bo zaigral tudi standardni prvokategornik Bayerna in nemške izbrane vrste Bastian Schweinsteiger. Zvezni igralec je v soboto zaradi poškodbe gležnja manjkal na prvenstvenem gostovanju pri Hannovru, ki so ga Bavarci, novopečeni nemški prvaki, dobili z zastrašujočim ''teniškim'' rezultatom 6:1, dan kasneje pa je Bayern sporočil, da bo ''Schweini'' pripravljen za prvi polčas bavarsko-katalonske poslastice z Barcelono.

Ne spreglejte