Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
2. 3. 2015,
17.04

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Kevin Kampl Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Marco Reus Zlatan Ibrahimović Jose Mourinho Eden Hazard

Ponedeljek, 2. 3. 2015, 17.04

6 let, 6 mesecev

Ljubila sta se kar sredi nogometnega igrišča

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za nami je nov teden, na nogometnih zelenicah spet ni manjkalo zanimivih dogodkov. Katerih deset, ki so zaokrožili po spletu, smo izbrali tokrat?

Kevin Kampl igra z Batmanom in Robinom

Borussia Dortmund je v nemškem prvenstvu zmagala že četrtič zapored, tokrat je pred domačimi navijači premagala velikega rivala Schalke s 3:0. Spet sta blestela Pierre-Emerick Aubameyang in Marco Reus, ki sta zadela vsak enkrat. Soigralca slovenskega reprezentanta Kevina Kampla, ki tokrat zaradi bolezni ni igral, sta zmago proslavila na prav poseben način. Na obraza sta si nadela maski filmskih junakov Batmana in Robina.

Ne, penina belgijskemu zvezdniku ni všeč

Londonski Chelsea je v nedeljo zmagal v angleškem ligaškem pokalu, z 2:0 je premagal mestnega tekmeca Tottenham, in osvojil prvo lovoriko v letošnjem letu. Nogometaši Joseja Mourinha so po tekmi v garderobi ustrezno proslavili lep uspeh, manjkalo ni niti penine. Ta pa, vsaj sodeč po spodnjem videoposnetku, zvezdniku Chelseaja, Belgijcu Edenu Hazardu, ni bil niti najmanj všeč.

Brazilec na provokacijo odgovoril s potezo, ki je navdušila

Med finalom angleškega ligaškega finala med Tottenhamom in Chelseajem je eden izmed navijačev poskrbel za nesramno, tudi nevarno potezo. S tribune je na igrišče v smeri zvezdnika Chelseaja, ki je zmagal, Diega Coste, vrgel kovanec. K sreči ta Brazilca ni zadel, napadalec, ki na teden zasluži več kot 200 tisoč evrov, pa se ni razburil, ampak je kovanec mirno pobral in ga pospravil v žep. S tem naj bi želel sporočiti, da je treba z denarjem, tudi če ga imaš ogromno, ravnati spoštujoče. Poteza, ki je navdušila marsikoga.

Soigralec je na tla spravil Zlatana Ibrahimovića

Ne zgodi se prav pogosto, na enem izmed zadnjih treningov pariškega PSG se je. Zlatan Ibrahimović, robustni napadalec francoskega prvaka, je po dvoboju s soigralcem, Brazilcem Davidom Luizem, obležal na tleh. Smeha ni manjkalo.

Trener Milana še vedno zna

Filippo Inzaghi je legenda Milana, ki si zdaj utira pot v trenerski svet, a za zdaj še zdaleč ni navdušil. Kot trener slovitega milanskega kluba je razočaral tudi pretekli konec tedna, rdeče-črni so le remizirali v gosteh pri Chievu iz Verone (0:0), je pa zato 41-letni nekdanji golgeter navdušil ob avt liniji. Vas zanima s čim? Oglejte si video.

Objel je Hrvata in se zjokal

Barcelona je konec tedna v španskem prvenstvu premagala Granado s 3:1, eden izmed junakov je bil tudi Ivan Rakitić, ki je sodeloval pri vseh treh zadetkih Kataloncev, enega je tudi dosegel. Po koncu tekme pa je razveselil enega izmed mladeničev ob igrišču. Ta je Hrvata objel, potem pa od navdušenja ni mogel skriti solz.

Kako je gol Luke Zahovića zaradi slovitega očeta zaokrožil po spletu?

Maribor je v soboto na prvi prvenstveni tekmi letošnjega leta s 5:1 premagal Gorico v Ljudskem vrtu. Enega izmed golov je dosegel tudi komajda 19-letni Luka Zahović, to je bila pravcata mojstrovina. Na enem izmed družabnih omrežij so ga delili tudi pri spletni strani 101GreatGoals.com, ki je zbiralnica raznoraznih nogometnih golov in dogodkov. Da se je to zgodilo, ima veliko zaslug tudi njegov oče, nekoč sloviti nogometaš številnih evropskih nogometnih velikanov, ki se ga navijači po svetu še vedno spomnijo. "Se še spomnite nekdanjega zvezdnika Benfice, Valencie in Porta Zlatka Zahovića? Njegovemu sinu je tole uspelo v dresu Maribora," so zapisali in pripeli videoposnetek mojstrovine mladega napadalca.

Navijači so se po Barceloni prevažali z urugvajskim zvezdnikom

V promocijski akciji enega izmed vodilnih izdelovalcev športne opreme na svetu je urugvajski zvezdnik Barcelone Luis Suarez nekaj srečnežev popeljal na krajši izlet po mestu. Ni dvoma, navijači so se zelo zabavali.

Ljubila sta se kar sredi nogometnega igrišča

Prejšnji teden je po spletu zaokrožil videoposnetek, v katerem je neznani par ponoči vdrl na štadion Charltona – trenutno igra v prvi angleški ligi (drugi kakovostni razred angleškega nogometa) – in se začel predajati strastem kar sredi nogometne zelenice. Ko je videoposnetek prišel v javnost, so pri Charltonu dejali, da so šokirani, in obljubili, da bodo primer raziskali. Že dan pozneje pa je postalo jasno, da posnetek ni bil pristen, da sta bila dekle in fant, ki sta se predala strastem, najeta igralca, ki sta sodelovala v kampanji Charltona. Oglaševala sta akcijo, v kateri v klubu sporočajo, da lahko navijači maja, ko bo konec sezone in na štadionu ne bo tekem, zelenico najamejo za takšne in drugačne namene. Kdo ve, morda tudi za to, kar sta junaka tokratnega posnetka počela tokrat. Ni dvoma, akcija je dosegla svoj namen.

Cristiano Ronaldo se je stepel s snubcem njegovega nekdanjega dekleta

Najboljši nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo in manekenka Irina Shayk že nekaj tednov nista par. Njune zveze, ki je trajala kar pet let, je bilo konec v začetku letošnjega leta, medtem pa so se že pojavile govorice, da naj bi se ruska lepotica zaljubila v Dwayna Johnsona, robustnega ameriškega filmskega igralca, nekoč tudi uspešnega borca. Portugalec je ob tem zagotovo malce ljubosumen, a dvomimo, da tako zelo, da bi se z domnevnim novim spremljevalcem Shaykove stepel, kot se je v spodnjem videoposnetku, ki ga je ustvaril eden izmed nogometnih navdušencev in ga objavil na spletu.

Ne spreglejte