Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
28. 1. 2008,
10.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 28. 1. 2008, 10.02

8 let

Koren in Dedič v polno

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Konec tedna sta se od slovenskih legionarjev najbolj izkazala Robert Koren in Zlatko Dedič, ki sta se vpisala med strelce. Odličen je bil tudi Samir Handanovič, ki je remiziral proti Interju.

Italija V prvi ligi je Udinese še drugič zapored gostil prvoligaša iz Milana, tokrat so Samirju Handanoviču in soigralcem nasproti stali člani vodilnega Interja. Slovenski reprezentant je vnovič dobro opravil svoje delo ter ohranil mrežo nedotaknjeno. Videmčani in italijanski prvaki so se razšli z remijem brez zadetkov.

V drrugi ligi je Zlatko Dedič zabil gol za Piacenzo. V drugi tekmi v dresu novega kluba, v katerega je prestopil iz Frosinoneja, je v igro prišel v 59. minuti in že pet minut kasneje poskrbel za vodstvo z 1:0. Nad njim je bil storjen prekršek za najstrožjo kazen, ki jo je izvajal kar sam in bil uspešen. Kasneje je bil zaradi prekrška nad Koprčanom izključen eden izmed nasprotnikovih nogometašev, tekma pa se je končala z zmago 2:1 v korist Piacenze. Lecce je pred domačimi navijači premagal Frosinone s 3:0, Aneja Lovrečiča pa ni bilo v kadru za tekmo. Igral ni niti Jasmin Handanovič, ki je sedel na klopi Mantove, ki je izgubila z 2:5 proti Ravenni.

Anglija V 4. krogu pokala FA je West Bromwich zmagal v gosteh pri četrtoligašu Peterboroughu s 3:0. Drugi gol za WBA je v 15. minuti zabil Robert Koren, ki je igral 90 minut. Od prvega do zadnjega sodnikovega žvižga je igral tudi Boštjan Cesar.

Španija V prvi ligi je Betis nadaljeval z odličnimi igrami pod vodstvom novega trenerja in zmagal v Barceloni proti Espanyolu z 2:1. Branko Ilič tokrat ni igral in si je tekmo ogledal s klopi za rezervne igralce.

V drugi ligi je Alaves remiziral z Gimnasticom pred domačimi navijači (1:1). Dalibor Stevanovič je sedel na klopi za rezerve, saj ga trener po zgolj enem treningu, ki ga je opravil z novimi soigralci (pred kratkim je v Alaves prišel iz Reala Sociedada), ni upal poslati v igro.

Belgija Sebastjan Gobec je s St. Truidnom gostoval pri Mouscronu in remiziral brez zadetkov. Nekdanji član MIK CM Celja je igral 90 minut. Gent je remiziral v gosteh pri Genku s 3:3. Slovenca nista nastopila. Zlatan Ljubijankič, ki je v Belgijo pred kratkim prestopil iz Domžal, je lažje poškodovan, medtem ko nekdanji Goričan Marko Šuler še ni imel pravice nastopa.

Nizozemska Tim Matavž tokrat ni dobil priložnosti za igro pri remiju Groningena v gosteh pri Feyenoordu (1:1). Vso tekmo je sedel na klopi za rezervne igralce.

Grčija Mirnes Šišič ni igral pri zmagi Olympiakosa nad Arisom z 1:0. Sedel je na klopi in ni dočakal priložnosti za igro.

Škotska Dundee United je v drugi ligi izgubil pred domačimi navijači proti Queen of the Southu z 2:3, Janija Šturma pa ni bilo v kadru ekipe.

Ne spreglejte