Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 1. 2008,
8.13

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 21. 1. 2008, 8.13

8 let, 5 mesecev

"Kockarji" odpotovali v Umag

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Edini ljubljanski prvoligaš, sicer brez obolelih Ermina Rakoviča in Matjaža Rozmana, se je v sobotnih jutranjih urah odpravil na sedemdnevne priprave v Umag.

Potem ko so nogometaši Interblocka osem dni trenirali v domačem okolju, pa od sobote prvi del priprav nadaljujejo izven slovenskih meja. Varovanci Dragana Skočića se bodo za spomladanski del sezone tako do 26. januarja pripravljali v hrvaškem Umagu, kamor pa zaradi bolezni nista odpotovala kapetan Ermin Rakovič in vratar Matjaž Rozman. Slednji naj bi se namreč preostali ekipi pridružil takoj po preboleli virozi.

Pred Ljubljančani dve preizkušnji

Že kar nekaj časa pa se v slovenski prestolnici na preizkušnji nahaja Jamajčan Ramon Bailey, ki se je na "potovanju" pridružil ljubljanski zasedbi. Slednji pa sta se priključila še Luka Majcen in Nejc Skubič, sicer igralca mladinskega pogona ljubljanskega prvoligaša.

Petouvrščena ekipa na prvenstveni lestvici pa na hrvaških nogometnih zelenicah ne bo zgolj trenirala, ampak bo odigrala tudi dve prijateljski srečanji. Potem ko jih prvi nasprotnik čaka že v sredo, ko se bodo pomerili s hrvaškim prvoligašem Rijeko, pa se bodo v soboto, pred povratkom v domovino, udarili še z avstrijskim prvoligašem Mattersburgom. S tem bo tako prvi mož ljubljanske stroke že dobil določen vpogled v pripravljenost svojih igralcev.

Ne spreglejte