Kako navijati v stilu in ugodno?

Navijanje za svojega nogometnega favorita je resna zadeva. Kako resno jemljete ljubezen do svojih nogometnih junakov, lahko pokažete tudi tako, da se na tekmo odpravite v pravem slogu.

Kako navijati v stilu in ugodno?
Vsebino omogoča Mastercard

Foto: NK Maribor

Vsak strasten navijač Vijol se na tekmo odpravi v uradnih barvah kluba NK Maribor. Vijoličasta je zapovedana z zakonom in tega preprosto ne smete prekršiti, zato si nadenite vsaj nekaj v tej čarobni barvi. To je lahko kapa, majica, pulover s kapuco ali pa si omislite le modni dodatek, kot so zapestnice, šali in kravate. Še posebej učinkovito boste lahko navijali z ustreznimi zastavami. Najbolj zagreti navijači pa si lahko omislijo tudi perilo v barvah NK Maribor.

Artikli z logotipom NK Maribor so tudi čudovito darilo za vsakega navijača, zato ne odlašajte in pobrskajte po policah Vijol'čne bajte.

Kateri navijaški rekviziti v Vijol'čni bajti so znižani?

vijolčna bajta ljudski vrt

VIJOL'ČNA BAJTA: Tyrševa ulica 1, Telefon: 026208696. E-mail: trgovina@nkmaribor.com

Neprecenljive ugodnosti veljajo tako na stadionu kot v navijaški trgovini Vijol'čna bajta. Kaj vse si za spremljanje tekem v Ljudskem vrtu lahko kupite v Vijol'čni bajti, da boste res lahko navijali s stilom, in to kar s 15-odstotnim znižanjem:

 • dres 2017,
 • hlačke 2017,
 • "štucni" 2017,
 • šampionska majica,
 • kapa s ščitnikom znamke Adidas,
 • japonke,
 • kopalne hlače,
 • magneti,
 • otroški pulover 1960,
 • ženska polo majica,
 • posteljnina "Nor na moj",
 • penina Marcos in kozarci in
 • čokolada.

S 15-odstotnim popustom se lahko med drugim osvežite z vodo, s pijačami Pepsi in Laško Malt ali pa potešite lakoto z odličnim hamburgerjem oz. hot-dogom.

Ideje za nogometna darila:

vijole ljudski vrt NK maribor

Ženska kolekcija:

vijole ljudski vrt NK maribor

Moška kolekcija:

vijole ljudski vrt NK maribor

Otroška kolekcija:

vijole ljudski vrt NK maribor

Brezgotovinski stadion za še boljše doživetje nogometa

Ljudski vrt, nogometni dom kluba NK Maribor, kjer je tudi trgovina z artikli v barvah kluba, je pred kratkim postal prvi popolnoma brezgotovinski stadion v Sloveniji. To pomeni, da svojim obiskovalcem ponuja izključno plačilo prek začasne brezstične klubske kartice ali plačilnih kartic Mastercard in Maestro. Brezstična tehnologija vam poleg hitrosti pri plačevanju omogoča varno storitev – kartico samo prislonite in hitro spravite na varno.

Enoten način plačevanja prinaša številne prednosti – hitrejše nakupovanje, varnejše plačevanje in učinkovito porabo vašega časa. Vsi imetniki kartic Mastercard in Maestro se boste razveselili tudi posebnih ugodnosti. Preverite na spletni strani www.nkmaribor.si/Mastercard.

Hitreje na tekmo

Mastercard Ljudski vrt

Za ta korak v sistemu plačevanja v Ljudskem vrtu so se pri Mastercardu in NK Maribor odločili zato, ker bi obiskovalcem radi omogočil čim hitrejše storitve, brez dolgih čakalnih vrst na okencih in slabe volje zaradi časovne stiske pred tekmo. V evforiji športnega vzdušja, ki ga je mogoče čutiti na tribunah in zelenici, imajo odločilni trenutki neprecenljivo vrednost.

Če slučajno pridete na tekmo brez obvezne navijaške opreme, je hiter skok v Vijol'čno bajto lahko ključnega pomena za dober izid na tekmi. Srčno navijanje v pravi opravi bo gotovo obrodilo sadove na travnati površini. Vaši junaki vas namreč ne morejo spregledati, če nekje na tribunah divje plapolajo vijoličaste zastave. Mogoče bo prav vaša odločilna.

mastercard kartica Mastercard z napredno tehnologijo spreminja tudi šport

Napredne rešitve gredo z roko v roki tako z vrhunskim športom kot z naprednim razmišljanjem družbe Mastercard.

Po posebnih promocijskih pogojih boste v Ljudskem vrtu lahko kupovali vse do 30. septembra, ugodnosti pa bodo osvežene na vsake tri mesece.

Brezgotovinsko plačevanje prinaša številne prednosti – preprosto in hitrejše nakupovanje, varnejše plačevanje in učinkovito porabo vašega časa.

Z enim načinom plačevanja bo vaš obisk stadiona sestavljalo še več nepozabnih navijaških doživetij v spremstvu najljubše ekipe!

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano