Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 2. 2013,
17.21

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Jose Mourinho Real Madrid

Sreda, 27. 2. 2013, 17.21

8 let, 5 mesecev

''Jose Mourinho bo odšel k Paris Saint-Germainu''

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nekdanji predsednik Real Madrida Ramon Calderon verjame, da bo Jose Mourinho prav kmalu zapustil kraljevi klub in se preselil k Paris Saint-Germainu.

61-letni možakar je prepričan, da je Mourinhov kontroverzni način vodenja glavni vzrok za slabe rezultate Real Madrida v španskem prvenstvu in da si je Portugalec preprosto privoščil preveč.

''Real Madrid ima problem z obnašanjem Joseja Mourinha. Nismo navajeni na trenerja, ki se pritožuje nad sodniki, Uefo in poškodbami. Navajeni smo se pogovarjati o tem, kaj se dogaja na igrišču. Zdi se, da bo Jose Mourinho odšel in kaže, da se bo preselil k Paris Saint-Germainu. On je dejal, da bo ostal, a ne verjamem. Stvari so šle predaleč in Real Madrid ni več pripravljen prenašati njegovega obnašanja,'' je za talksport povedal Ramon Calderon.

Nekdanji predsednik Real Madrida je svojo kritiko usmeril tudi v sedanjega predsednika Florentina Pereza: ''Zmeraj sem govoril, da je to bila predsednikova napaka. Jose Mourinho ni nikogar prevaral. Ni se spremenil, vedno se je tako obnašal. Kjerkoli je že bil, se je obnašal na enak način. Ko je Perez z njim podpisal, je vedel, kaj bo dobil.''

Ne spreglejte