Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
30. 1. 2017,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,15

Natisni članek

Neymar Roger Federer Ronaldinho Paulo Dybala izbor z družabnih omrežij Robert Lewandowski Josep Guardiola Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Sergio Ramos Pepe

Ponedeljek, 30. 1. 2017, 18.00

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Kaj je Josep Guardiola počel v družbi vroče Rusinje?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,15

Za nami je še en zanimiv teden. Kaj se je dogajalo na in ob nogometnih zelenicah? Pred vami je tokratni ponedeljkov izbor desetih dogodkov, ki smo jih zabeležili na družabnih omrežjih.

Poljski golgeter navdušil na treningu

Najboljši strelec münchenskega Bayerna Robert Lewandowski je na enem izmed treningov Bavarcev dokazal, da obvlada nogometno žogo. Oglejte si, kaj je z žogo počel poljski zvezdnik.

Kaj je Josep Guardiola počel v družbi vroče Rusinje?

Josep Guardiola je bil v nedeljo v Parizu, kjer si je ogledal derbi francoskega prvenstva med PSG in Monacom (1:1). Španski trener je spremljal Monaco, ki ga z Manchester Cityjem februarja čaka v osmini finala lige prvakov. To niti ne bi vzbudilo toliko pozornosti, če na štadionu v Parizu ne bi sedel v družbi Viktorije Lopireve.

Ruska lepotica je ambasadorka svetovnega prvenstva, ki bo prihodnje leto v Rusiji, in se že nekaj časa pojavlja v nogometni družbi. 33-letnici, ki je bila leta 2003 mis Rusije, nogomet zagotovo ni neznanka. Pred časom je bila namreč poročena z ruskim nogometašem Fjodorom Smolovom.

Mar to pomeni, da sta Guardiola in Lopireva par? Ne, na tribuni sta menda skupaj sedela zgolj po naključju, kar je ruska lepotica izkoristila za selfie in ga objavila na svojem Instagramu. S tem je seveda poskrbela, da se je skupaj s slovitim španskim trenerjem znašla v središču pozornosti.

Kralj se je vrnil v Pariz

Pred nedeljskim derbijem med PSG in Monacom v Parizu so lahko tamkajšnji navijači pozdravili nekdanjega ljubljenca, Brazilca Ronaldinha, ki se je pred začetkom tekme predstavil občinstvu in poskrbel za navdušenje. Danes 36-letni nekdanji najboljši nogometaš na svetu je za PSG, ta je bil njegov prvi evropski klub, igral med letoma 2001 in 2003. V mestu luči je očitno pustil globok pečat.

Argentinec se ni želel rokovati s s svojim trenerjem pri Juventusu

Juventus je v nedeljo v italijanskem prvenstvu v gosteh pri Sassuolu zmagal z 2:0. V 78. minuti je trener Torinčanov Massimiliano Allegri iz igre potegnil Paula Dybalo in priložnost ponudil mlademu hrvaškemu nogometašu Marku Pjaci.

Ko je argentinski zvezdnik odšel z igrišča, se je trener Juventusa z njim želel rokovati, a je Dybala umaknil roko in užaljeno odkorakal v garderobo. "To je normalno. Vsak nogometaš si želi igrati," je "incident" po tekmi komentiral Allegri, ki, vsaj javno, ni želel okrcati 23-letnega strelca petih prvenstvenih golov v tej sezoni.

Zvezdniki Arsenala očitno navijajo za Rogerja Federerja

Veliki finale teniškega turnirja OP Avstralije, v katerem je Roger Federer premagal Rafaela Nadala in osvojil 18. lovoriko na turnirjih za grand slam, so med treningom v fitnesu spremljali tudi nogometaši Arsenala. Nogometni zvezdniki iz Londona so pesti očitno stiskali za švicarskega asa. Poglejte, kako so se odzvali, ko je dosegel odločilno točko in zmagal.

Neymar se je norčeval iz sporne sodniške odločitve

Barcelona je v nedeljo v španskem prvenstvu remizirala z Betisom z 1:1. Morda bi zmagala, če bi glavni sodnik tekme priznal očiten gol, ki ga je dosegla. Po akciji, v kateri je sodeloval tudi Neymar, je žoga očitno prečkala golovo črto, a sodnik tega ni videl in zadetka ni priznal (v Španiji, vsaj za zdaj, ne uporabljajo videotehnologije).

Brazilski zvezdnik Barcelone, ki je po novem spodrsljaju vse bolj oddaljena od ubranitve naslova državnega prvaka, je na enem izmed družabnih omrežij objavil fotografijo, ki nazorno kaže, da je sodnik Alejandro Hernandez naredil veliko napako.

Zvezdnika Liverpoola kar niso mogli potolažiti

Senegal se je od afriškega pokala narodov, ki te dni poteka v Togu, poslovil po predtekmovanju. Po neuspehu je bil med najbolj razočaranimi zvezdnik Senegalcev Sadio Mane. Poglejte si, kako je velik spodrsljaj sprejel nogometaš Liverpoola.

Nagnusno početje Oblakovega soigralca, pljunil ga je naravnost v obraz

V soboto je Atletico Madrid brez poškodovanega Jana Oblaka v španskem prvenstvu gostoval pri Alavesu in remiziral brez zadetkov. Na tej tekmi so kamere zasledile nagnusno početje dveh nogometašev obeh ekip.

Napadalec Alavesa Deyverson je branilca Atletica Diega Godina, ki ga je pred tem pri enem izmed dvobojev udaril s komolcem, pljunil naravnost v obraz. Malce za tem je Godin Deyversonu vrnil.

Sodnik med tekmo incidentov ni opazil, so ga pa zato televizijske kamere in nagnusno početje obeh nogometašev poslale v svet. Jasno je, da oba čaka kazen. Kakšna, bo znano v prihodnjih dneh.

Kako je Deyverson pljunil Godina:

Kako je Godin pljunil Deyversona:

Leo Messi, njegova mama in dve buteljki vina. Zakaj?

Lionel Messi, zvezdnik Barcelone in argentinske reprezentance, je svoji mami, ki je praznovala 57. rojstni dan, v dar prinesel dve buteljki vina. Eno letnik 1960, kar je letnica rojstva njegove mame, in eno letnik 1987, kar je seveda letnica rojstva tega 29-letnega nogometnega virtuoza. Dogodek je obeležil s fotografijo in jo prilepil na splet. In kakšna je cena buteljk, s katerima je presenetil svojo mamo? Za njegov žep prav gotovo ne predraga. Vsaka stane okoli 500 evrov.

Cristiano Ronaldo in zvezdniki Reala so govorili kitajsko

V prejšnjem tednu so na Kitajskem praznovali novo leto. V ta namen so privržencem, ki jih na Kitajskem seveda ne manjka, s prav posebnim videoposnetkom, v katerem govorijo kar kitajsko, srečno novo leto zaželeli tudi zvezdniki Reala na čelu s Cristianom Ronaldom, Sergiom Ramosom, Marcelom in Pepejem.

Ne spreglejte