Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
16. 1. 2017,
18.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,13

Natisni članek

Claudio Ranieri N'Golo Kante Jose Mourinho Paul Pogba izbor z družabnih omrežij Sergio Ramos Rio Ferdinand Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Lionel Messi Lionel Messi Atletico Madrid

Ponedeljek, 16. 1. 2017, 18.00

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

To je deset let mlajša lepotica, ki greje posteljo Cristiana Ronalda

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,13

Nov teden, v katerem na in ob nogometnih zelenicah ni manjkalo zanimivega dogajanja. Kaj smo tokrat zasledili na družabnih omrežjih?

Poseben sprejem za francoskega zvezdnika

N'Golo Kante, francoski zvezdnik, je bil v prejšnji sezoni pomemben člen Leicester Cityja pri senzacionalnem pohodu na naslov angleškega prvaka. Pretekli konec tedna je s Chelseajem, h kateremu je prestopil poleti, gostoval prav v Leicestru (in zmagal s 3:0), pred tekmo pa doživel prav poseben sprejem trenerja, s katerim je sodeloval v prejšnji sezoni, Claudia Ranierija. Kaj je naredil izkušeni Italijan, si lahko ogledate v spodnjem video posnetku (pri 1:50).

Navijači Marseilla so se stepli kar med sabo

V nedeljo je bil v francoskem prvenstvu derbi med Marseillom in Monaco, ki so ga gostje v Marseillu dobili s 4:1. Da bi bilo za Marseille vse skupaj še slabše, so poskrbeli tudi njegovi navijači, ki so si med tekmo kar med seboj skočili v lase.

Po tem preigravanju so ga začeli primerjati z Messijem in Zidanom

Nogometaš belgijskega petoligaša Vlamertingeja Tom Denan je na zadnji tekmi svojega kluba s preigravanjem navdušil do te mere, da ga nekateri primerjajo celo z Lionelom Messijem in nekdanjim francoskim zvezdnikom Zinedinom Zidanom.

Andaluzijci se naslajajo nad Sergiom Ramosom

Navijači Seville so v oblakih. Ne samo zaradi zmage nad Realom na nedeljskem derbiju španskega prvenstva, predvsem zato, ker jim je na poti do velike zmage v veliki meri pomagal njihov nekdanji član, med navijači Seville zdaj toliko bolj osovraženi Sergio Ramos. Ta je v četrtek, ko je Real prav tako v Sevilli v španskem pokalu remiziral s 3:3, s proslavljanjem zadetka nekoliko zbodel Andaluzijce, ki so ga pred tem izžvižgali.

Tokrat je spet zadel, a na njegovo nesrečo je zatresel lastno mrežo in poskrbel, da se pristaši Seville in še kdo zdaj naslajajo nad njim in ob tem iskreno uživajo. Kaj vse smo zasledili na spletu?

Tole pa je avtogol, ki ga je dosegel Sergio Ramos:

Legendarni branilec je ponorel od veselja

V studiu ene izmed televizijskih hiš v Angliji je nedeljski veliki derbi med Manchester Unitedom in Liverpoolom (1:1) kot gost v studiu pospremil tudi nekdanji dolgoletni branilec Manchester Uniteda in angleške reprezentance Rio Ferdinand, ki je po izenačujočem golu Zlatana Ibrahimovića v zaključku tekme, ki je njegovemu nekdanjemu klubu prinesel točko dobesedno ponorel od veselja.

Svet se norčuje iz najdražjega nogometaša vseh časov

Paul Pogba, ki je poleti iz Juventusa za rekordnih 105 milijonov evrov prišel v Manchester United, je na nedeljskem derbiju proti Liverpoolu igral katastrofalno slabo in bil v največji meri krivec, da se zmagoviti niz ekipe Joseja Mourinha ni nadaljeval (1:1). Z igranjem z roko v svojem kazenskem prostoru je poskrbel za enajstmetrovko in vodstvo Liverpoola.

To pa še ni vse, 23-letni francoski zvezdnik je poskrbel tudi za prekršek nad nasprotnikovim nogometašem, ki ga je glavni sodnik sicer spregledal, a prav lahko se zgodi, da bo Pogba kaznovan naknadno.

Po tako slabi predstavi mladega vezista se je na spletu pojavilo veliko število objav, ki se norčujejo iz njegovega nogometnega znanja.

Igranje z roko:

Prekršek:

To je deset let mlajša lepotica, ki greje posteljo Cristiana Ronalda

Zdaj ni nobenega dvoma več. Cristiano Ronaldo je na podelitev za najboljšega nogometaša leta na svetu po izboru Mednarodne nogometne zveze (FIFA), na kateri je dobil glavno nagrado, prišel v družbi Georgine Rodriguez, s katero ga povezujejo že nekaj časa, in dokončno razblinil dvome o tem, ali je lepa Španka njegovo dekle.

In kdo je ta lepotica, ki v zadnjih mesecih dela družbo enemu najbolj slavnih športnikov na svetu? Stara je 21 let (Ronaldo je deset let starejši), v mladosti se je ukvarjala s plesom, zdaj pa se posveča modi. Prav na eni izmed modnih zabav naj bi se konec lanskega novembra tudi začela njuna romanca. Skupaj so ju že opazili v pariškem Disneylandu in na koncertu Justina Bieberja.

To je Georgina Rodriguez:

Cristiano Ronaldo | Foto: Reuters Foto: Reuters

Takole se počutijo navijači Manchester Cityja

Josep Guardiola je v Manchester City pred začetkom sezone prišel kot trener, ki bo v klub nemudoma prinesel lovorike in poskrbel, da bodo navijači sinje modrih spremljali vrhunski nogomet, a za zdaj ne kaže, da bo tako. City je močno zaostal za pričakovanji in je v angleški premier ligi daleč od prvega mesta. Konec tedna je doživel velik polom in v Liverpoolu proti Evertonu, ki ga vodi Nizozemec Ronald Koeman, izgubil kar z 0:4. Takole naj bi se danes počutil Španec in njegovi navijači, je prepričan eden izmed uporabnikov svetovnega spleta, ki je tam objavil tale zabavni video.

To se zgodi, ko ima žogo Lionel Messi

Lionel Messi je že vrsto let eden izmed najboljših nogometašev na svetu, za katerega nasprotnikovi branilci ne najdejo prave rešitve. Nemalo je fotografij, na katerih je obkrožen s številnimi branilci oziroma nasprotnikovimi nogometaši. Na zadnji prvenstveni tekmi Barcelone proti Las Palmasu (5:0), na kateri se je Messi spet vpisal med strelce, je nastala še ena.

Nenavadna, a zelo pozorna gesta Atletico Madrida

Atletico Madrid je pretekli konec tedna brez poškodovanega slovenskega vratarja Jana Oblaka v španskem prvenstvu na domačem štadionu premagal Betis z 1:0, pred to tekmo pa so nogometaši Atletica na igrišče prišli v družbi najstarejših navijačev in ne otrok, kot je v navadi. Pri Atleticu so se odločili, da izkažejo spoštovanje najstarejšim imetnikom letnih vstopnic za tekme njihovega kluba, ki jih v Madridu očitno ni malo.

Ne spreglejte