Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
20. 11. 2017,
18.00

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,55

Natisni članek

Sergio Ramos izbor z družabnih omrežij Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez NK Maribor NK Maribor Tim Matavž

Ponedeljek, 20. 11. 2017, 18.00

6 let, 5 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Vroča Rusinja je ogrela garderobo za nogometaše Maribora

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,55

Za nami je nov teden, v katerem se je na nogometnih zelenicah in ob njih dogajalo marsikaj. Kaj se je znašlo v Sportalovi rubriki, ki ob ponedeljkih razkriva lahkotnejšo stran nogometnega sveta?

Georgina Rodriguez je videti, kot da sploh ni rodila

Pred dobrim tednom dni je Georgina Rodriguez, spremljevalka Cristiana Ronalda, portugalskemu nogometnemu zvezdniku rodila četrtega otroka. Le nekaj dni po porodu je lepa Španka objavila prve fotografije in tudi video, na katerem pozira in je videti sijajno. Kot da pred nekaj dnevi sploh ne bi rodila …

Georgina Rodriguez osem dni po porodu:

 

Me encanta😍 Maravilla de gym 💪#amplitud #buenrollo #cr7crunchfitness @cristiano

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Poziranje družbi družine Cristiana Ronalda:

 

Día de partido en familia ❤️⚽️🍀⚡️💥 @doloresaveiroofficial @ivana_rh @katiaaveirooficial

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Neverjeten avtogol pred očmi slovenskega napadalca

V prvi nizozemski ligi je v nedeljo Vitesse s Timom Matavžem v postavi gostoval pri nekdanjem delodajalcu slovenskega napadalca, Gronigenu. Slovenski reprezentant se je spet izkazal z golom, a slika s štadiona Noordlease, na katerem je pred leti navduševal Matavž, je po svetu zaokrožila predvsem zaradi dogodka v 59. minuti, ko je Groningen poravnal na 1:1.

Takrat je angleški branilec Fankaty Dabo poskrbel za avtogol, kot ga ne vidimo vsak dan. Njegova nespretna podaja, ki se je spremenila v nočno moro za vratarja Vitesseja, je namreč končala v mreži Vitesseja, ki je, čeprav je dvakrat vodil, na koncu izgubil z 2:4. Gol nekdanjega člana Chelseaja, ki pa v londonskem velikanu nikoli ni dobil priložnosti za igro, je hitro zaokrožil po spletu. Poglejte, zakaj.

Vroča Rusinja je ogrela garderobo za nogometaše Maribora

Nogometaše Maribora v torek čaka peta tekma v ligi prvakov. Gostovali bodo na štadionu moskovskega Spartaka in pred tekmo posedali v garderobi, ki so jo že pred časom spoznali marsikje po svetu. Razlog je preprost.

V njej je namreč posedala lepa ruska manekenka Gajana Bagdasarjan in skrbela za promocijo svetovnega prvenstva, ki bo prihodnje leto v Rusiji. Med drugim tudi na štadionu Otkrytie Arena, na katerem bodo igrali Marcos Tavares in soigralci. Zdaj, ko je pred nami gostovanje nogometašev Maribora pri Spartaku, so fotografije vroče Rusinje prav gotovo aktualne.

Takole je Gajana Bagdasarjan pozirala v garderobi Spartaka:

Napadalec Chelseaja odgovoril na zapise, da je gej

Istospolna usmerjenost je v nogometnem svetu še vedno tabu tema. Skoraj ni nogometaša na najvišji ravni, ki bi razkril, da je gej, čeprav je jasno, da takšni obstajajo tudi med njimi. No, v zadnjem tednu je precej pozornosti požel zapis enega izmed uporabnikov Twitterja, ki je zapisal, da je napadalec Chelseaja Michy Batshuayi gej in da naj bi to razkril tudi svojim soigralcem pri londonskem nogometnem velikanu.

Na odgovor belgijskega reprezentanta ni bilo treba čakati dolgo. Na zapis se je odzval z odgovorom na svojem uradnem Twitterjevem profilu in z njim nasmejal številne. "Brat, tudi tvoja mama ve, da je to laž," je zapisal Batshuayi in ob zapis dodal nekaj emotikonov, ki se smejijo iz srca.

Zapis na Twitterju, ki je razburkal nogometno javnost:

Odgovor Michyja Batshuayija:

Zlomil si je nos in navdušil navijače Reala

Na sobotnem madridskem derbiju v španskem prvenstvu sta se Atletico Jana Oblaka in Real Madrid razšla brez zadetkov. Tekma je bila zelo borbena, kar je na lastni koži občutil tudi kapetan Reala Sergio Ramos. Po enem izmed dvobojev je obležal na igrišču z okrvavljenim nosom. Jasno je bilo, da derbija ne bo mogel nadaljevati, zato je ob polčasu ostal v garderobi.

Zdaj je že jasno, da si je zlomil nos, Ramos pa je po tekmi navdušil z besedami, ki jih je, ob fotografiji s krvavim nosom, zapisal na svojem Instagramovem profilu.

"Za ta dres in ta grb bi krvavel tisočkrat. Hvala za podporo. Vrnil se bom kmalu," so besede, s katerimi je izkušeni branilec navdušil na tisoče navijačev evropskega prvaka.

Kaj, za vraga, si boš strigel?

Francoski vezist Chelseaja N'Golo Kante je na spletu objavil fotografijo z obiska pri frizerju. Nič posebnega, razen tega, da je k frizerju prišel s skoraj povsem pobrito glavo.

To je pričeska, ki je sicer že nekaj časa njegov zaščitni znak. "Kaj, za vraga, si boš pa strigel?!" ga je malo za tem, ko je objavil fotografijo, vprašal eden izmed uporabnikov Twitterja.

Nevsakdanja podpora navijačev Lyona za zvezdnika, ki je poskrbel za incident

Pred dvema tednoma smo pisali o proslavi zadetka zvezdnika Lyona Nabila Fekirja na gostovanju pri Saint Etiennu, ko se je žoge v mreži velikega tekmeca veselil v slogu Lionela Messija – svoj dres je prijel v roke in ga kazal nasprotnikovim navijačem.

Ker privrženci Saint Etienna veljajo za zelo vročekrvne, je poskrbel za incident. Poskakali so namreč čez ograje in prekinili tekmo, zaradi česar se je Fekir znašel na udaru francoske javnosti.

Očitno pa ga navijači Lyona podpirajo. Če lahko sodimo po koreografiji, ki so jo vročemu francoskemu reprezentantu pripravili na domači sobotni prvenstveni tekmi proti Montpellierju (0:0), o tem ni niti najmanjšega dvoma. Poglejte, kaj so mu pripravili.

Koreografija navijačev Lyona na sobotni tekmi:

Proslava Nabila Fekirja v Saint Etiennu:

Ples zvezdnikov Manchester Uniteda po visoki zmagi

Sobota je bila za Joseja Mourinha in vse navijače Manchester Uniteda sijajna. Newcastle United so premagali s 4:1, po sedmih mesecih odsotnosti zaradi poškodbe se je vrnil Zlatan Ibrahimović, po dveh mesecih je nazaj prišel Paul Pogba, po dolgem času je spet zadel belgijski napadalec Romelu Lukaku

Lepše skoraj ne bi moglo biti, zato ne čudi, da so bili po visoki zmagi zvezdniki Manchester Uniteda zelo razpoloženi. Da je bilo res tako, dokazuje video, ki ga je na Instagramu objavil strelec enega izmed štirih zadetkov Anthony Martial. Prav o mladem Francozu na spodnjem videoposnetku prepevajo Jesse Lingard, Lukaku in Pogba.

 

From the Manchester United dressing room after won over Newcastle...

A post shared by 102greatgoals (@102greatgoals) on

Sin Cristiana Ronalda že navdušuje z nogometno žogo

Še malo Cristiana Ronalda in utrinkov iz njegovega življenja. Portugalski zvezdnik je ta teden na Instagramu objavil videoposnetek igranja nogometa svojega prvorojenca, Cristiana Ronalda mlajšega.

Očitno je sedemletni Ronaldo nasledil kar nekaj nogometnih genov slovitega očeta. Če je mogoče soditi po spodnjem videoposnetku, prav gotovo. Bi lahko nekoč uspešno nasledil svojega očeta? Pot je še zelo dolga, a morda se lahko zgodi tudi to …

 

Proud ❤️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zanimivo naključje iz življenja zvezdnikov PSG. Pa je res samo naključje?

Dva brazilska zvezdnika PSG, branilec Marquinos in krilni napadalec Lucas Moura, sta pred kratkim postala očeta. Nekateri uporabniki spleta so hitro ugotovili, da se je srečen dogodek v njunem življenju zgodil ravno devet mesecev od večera, ko sta s PSG v ligi prvakov razbila Barcelono s 4:0. Je bilo po tej tekmi, ki je bila odigrana ravno na valentinovo (14. februar), pri obeh Brazilcih doma res tako veselo?

No, glede na to, da je Barcelona na povratni tekmi osmine finala lige prvakov pred domačimi navijači tri tedne pozneje (8. marec) zmagala s 6:1 in napredovala, gre verjetno le za naključje.

Ne spreglejte