Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 12. 2017,
19.05

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50

Natisni članek

Antoine Griezmann izbor z družabnih omrežij Jesse Lingard Didier Drogba John Terry Diego Armando Maradona Renato Gaucho Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Kylian Mbappe Kylian Mbappe Patrice Evra Steven Gerrard

Ponedeljek, 18. 12. 2017, 19.05

6 let, 4 mesece

Izbor z družabnih omrežij

Griezmann se je pobarval na črno in razjezil svet

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50

Prečesali smo, kaj se je v zadnjem tednu v nogometnem svetu znašlo na takšnih in drugačnih družabnih omrežjih. Pred vami je ponedeljkov Sportalov izbor z družabnih omrežij.

Zvezdnik Atletica Antoine Griezmann je v nedeljo na svojih družabnih omrežjih delil fotografijo, ki je razjezila številne ljudi. Francoz si je namreč za zabavo na temo osemdesetih let pobarval kožo na črno in oblekel dres Harlem Globetrottersov.

Fotografija, ki jo razburkala strasti, zato jo je Griezmann izbrisal:

Griezmann | Foto:

Njegovi sledilci so ga hitro napadli, mnogo med njimi so ga označili tudi za rasista. "Umirite se, saj sem oboževalec Globetrottersov," je odgovoril na ogorčena sporočila, potem pa fotografijo izbrisal in se opravičil.

"Če sem koga užalil, se opravičujem," se je posul s pepelom Griezmann, ki skoraj zagotovo ni rasist, saj ima v reprezentanci številne temnopolte igralce, s katerimi se zelo dobro razume. Eden od teh je tudi zvezdnik United Paul Pogba, a škoda je bila narejena in negativen predznak bo ostal.

"Temnopoltost ni kostum," je zapisal eden, spet drugi pa je Francoza označil za bebčka: "Griezmann ni rasist, je le bolj kratke pameti."

Kaj pravite vi, je preobleka v košarkarja Globetrottersov res rasistična žaljivka?

  • Da.
    5,11 %
    58 glasov
  • Ne.
    94,89 %
    1076 glasov
Oddanih 1134 glasov

Van Gaal se vrača?

Louis van Gaal, nekdanji trener Barcelone, Bayerna in Manchester Uniteda, po lastnih trditvah še ni rekel zadnje. Če bo prišla prava ponudba, bi se lahko Nizozemec vrnil na trenerski stolček.

"Če pride pome eden od angleških velikanov, lahko prekličem svoj pokoj. A le zato, da se maščujem Manchester Unitedu," pravi nizozemski strokovnjak, ki so mu pri Unitedu pokazali vrata še pred iztekom triletne pogodbe. Očitno vsega skupaj ni prenesel najbolje.

< /center>

Nedolžna fotografija sprožila hudo med navijači

Nogometaš Evertona Yannick Bolasie, ki okreva po poškodbi kolena, je hotel biti smešen, na koncu pa razjezil svoje navijače. "Žena ni ravno navdušena, da z nogometnimi čevlji tacam po hiši. Je to normalno ali sem pač drugačen?" je zapisal hitronogi ofenzivni vezist.

A bolj kot čevlji so njegove sledilce zmotile knjige, ki jih ima v svoji zbirki. Če so bili pri knjigi sira Alexa Fergusona še tiho, je za jezo poskrbela knjiga Stevena Gerrarda, legende Liverpoola. Vsi vemo, kako radi se imajo navijači Evertona in Liverpoola. Da, prav imate - kot pes in mačka.

To naj bi bil Maradona

Diego Armando Maradona, eden najboljših nogometašev vseh časov na svetu, je dobil svoj kip. Postavili so ga v Kalkuti v Indiji, a kiparju ni najbolj uspelo. Po odzivu na družbenih omrežjih kip ni prav nič podoben nogometašu in vse skupaj je sprožilo vsesplošen krohot.

Podobnega "kiksa" je bil pred časom deležen tudi Cristiano Ronaldo, ko so ga "šokirali" na slavnostnem odprtju letališča. Ponesrečen kip Ronaldove podobe še danes krasi letališče na Madeiri.

Evra spet pokazal črno plat

Potem ko je Patrice Evra novembra pred tekmo lige Europa brcnil svojega navijača, ga je naprej Uefa kaznovala s prepovedjo igranja v evropskih tekmovanjih do junija 2018, nato pa ga je iz kluba napodil tudi Marseille.

Dežurni zabavljač na družabnih omrežjih je v svojem novem posnetku spet pokazal črno plat, potem ko se je v fitnesu spravil na umetno lutko. Poglejte, zakaj se je spravil nanjo.

Mbappeja obiskale ninja želve

Klyiana Mbappeja že dal časa primerjajo z junaki z risane serije Ninja želve. Potem ko mu je masko s tem motivom podaril kapetan PSG Thiago Silva in poskrbel za smeh v slačilnici, so francoskega čudežnega dečka "ninja želve" konec tedna obiskale tudi na igrišču.

Ronaldo odgovoril Brazilcu

Cristiana Ronalda so po zmagi Reala nad Gremiem v finalu svetovnega klubskega prvenstva vprašali, kaj si misli o besedah brazilskega trenerja Renata Gaucha. Ta je pred finalno tekmo dejal, da ima rad Portugalca ter njegovo lakoto po zmagah in trofejah, a po njegovem mnenju ni nič boljši, kot je bil včasih sam.

"Ne vem, kaj naj rečem. Mislim, da se ni treba odzvati na to. Zadel sem, zmagali smo, veseli smo. Če res tako misli, nimam kaj, vsak ima svoje mnenje. Najboljše se je nasmejati," je novinarjem odgovoril zvezdnik Reala.

Drogba ima novo pričesko, Terry se ni mogel zadržati

Dider Drogba je na družabnih omrežjih delil fotografijo svoje nove pričeske. No, bolje rečeno pleše, saj se je nogometaš iz Slonokoščene obale obril. "15. 12. 2000 je bil začetek, 15. 12. 2017 se je rodil novi jaz," je zapisal legendarni napadalec, ki je vrsto let navduševal v vrstah Chelseaja.

 

15/12/2000 was The Beginning @isaacdrogba11 15/12/2017 Born is the new Me

A post shared by didierdrogba (@didierdrogba) on

Njegov nekdanji soigralec John Terry se ob novem videzu Drogbaja ni mogel zadržati. Nasmejal se je do solz, svoje pa je dodal tudi Michael Essien: "Brat, videti si zelo sveže."

Nogometaš Uniteda ujel lepotičko

Nogometaš Manchester Uniteda Jesse Lingard živi svoje sanje. Ne samo da mu trener rdečih vragov Jose Mourinho vedno bolj zaupa in da je v odlični formi, na svojem 25. rojstnem dnevu je javnosti pokazal svojo novo spremljevalko, mično ameriško igralko Jeno Frumes.

Če so prej učenca akademije Uniteda mnogi še dajali v nič in mu govorili, da ni kaj prida nogometaš, se mnenja počasi spreminjajo, tudi zaradi nove lepotičke.

 

Smoother than a fresh jar of skippy🥜🎶

A post shared by Jena (@jenafrumes) on

 

Impatiently waiting on my food👀 Loyalty necklace from @verylastdetail 🦋

A post shared by Jena (@jenafrumes) on

 

Saw you at your worst & still thought you were the best..

A post shared by Jena (@jenafrumes) on

 

@fashionnova X cleaning vibes🖤

A post shared by Jena (@jenafrumes) on

Ne spreglejte