Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 6. 2017,
10.12

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

pokal konfederacij Čile Portugalska Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Četrtek, 29. 6. 2017, 10.12

6 let, 6 mesecev

Kapetan portugalske reprezentance

Ronaldo ne skriva sreče, saj bo končno videl svoja otroka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
Cristiano Ronaldo | Foto Reuters

Foto: Reuters

"Zelo sem srečen, da bom lahko končno prvič videl svoja otroka," je po porazu v polfinalu pokala konfederacij sporočil kapetan portugalske reprezentance Cristiano Ronaldo in prvič javno razkril, da je postal oče še dveh fantkov. V Rusiji je bil izbrani vrsti predan z dušo in telesom, zdaj pa se bo posvetil družini. Na dvoboju za 3. mesto v Rusiji ga tako ne bo.

Naporne sezone, v kateri je z Realom postal španski, evropski in svetovni klubski prvak, hkrati pa si z navdihnjenimi predstavami v dresu portugalske izbrane vrste povečal možnosti, da bo v začetku leta 2018 ponovno prejel priznanje za najboljšega nogometaša na svetu, je za Cristiana Ronalda končno konec.

V Rusiji je branil barve domovine, čeprav sta ga doma čakala novorojenčka

Portugalski kapetan je po porazu v polfinalu pokala konfederacij, ko je v Kazanu po izvajanju 11-metrovk izgubil proti Čilu (0:3), napovedal, da se vrača domov, kjer ga čakata dva novorojenca. Prek socialnega omrežja Facebook je poslal čustveno sporočilo, v katerem se je zahvalil predsedniku Portugalske nogometne zveze Fernandu Gomesu in selektorju Fernandu Santosu, hkrati pa potrdil, da je pred kratkim postal oče še dveh otrok.

S soigralci želi nov veliki cilj naskakovati prihodnje leto v Rusiji, ko bo na sporedu svetovno prvenstvo. | Foto: Reuters S soigralci želi nov veliki cilj naskakovati prihodnje leto v Rusiji, ko bo na sporedu svetovno prvenstvo. Foto: Reuters

O tem je prvič 10. junija poročala portugalska televizijska postaja SIC, ki pa je takrat navedla, da je 32-letni Ronaldo postal oče dvojčkov, hčerke in sina. Kapetan evropskih prvakov je po porazu s Čilom prvič v javnosti pojasnil, da je njegova družinica bogatejša za dva sina.  

"V Rusiji sem bil portugalski izbrani vrsti predan s telesom in dušo, čeprav sem vedel, da sta se mi medtem rodila sina. Žal nam ni uspelo doseči glavnega športnega cilja, o katerem smo sanjali, a sem prepričan, da bomo z reprezentanco še naprej osrečevali naše navijače. Predsednik zveze in selektor sta s svojim odnosom v meni sprožila močna čustva. Tega ne bom nikoli pozabil. Zelo sem srečen, da bom lahko končno prvič videl svoja otroka," je nogometaš, ki je pred tedni dvignil ogromno prahu z razmišljanjem, da po aferi z davčno utajo noče več igrati v Španiji, zapisal na socialnem omrežju.

Ronaldo tako ne bo sodeloval na tekmi za tretje mesto, v kateri se bo Portugalska pomerila s poraženko današnjega polfinalnega obračuna pokala konfederacij med Nemčijo in Mehiko. Odpravil se bo domov in pozdravil svoja otroka. Podobno kot pri sedemletnem sinu Cristianu Ronaldu Jr. tudi tokrat ni razkril, kdo je mati njegovih otrok.

Fotografija, na kateri se je Georgina Rodriguez v družbi Cristiana Ronalda nežno prijela za trebuh. | Foto: Instagram/Getty Images Fotografija, na kateri se je Georgina Rodriguez v družbi Cristiana Ronalda nežno prijela za trebuh. Foto: Instagram/Getty Images

Morda se bo njegova družina kmalu še povečala. Njegova srčna izbranka Georgina Rodriguez je maja spodbudila domišljijo, ko se je na fotografiji držala za trebuh. Bi lahko v kratkem zibala še ona?
Ne spreglejte