Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 7. 2009,
9.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 9. 7. 2009, 9.32

8 let

Cimerotič odločil dvoboj v Odrancih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Izbranci Branka Oblaka, ki se na prvoligaško sezono pripravljajo (tudi) v Moravskih Toplicah, so v sredo v prijateljskem dvoboju ugnali tretjeligaški klub iz Odrancev. Petkova tekma v Avstriji odpade.

"Zeleno-bela" nogometna odprava je na štadionu ŠRC Odranci naletela na razpoloženega prekmurskega nižjeligaša. V prvem polčasu sta mreži ostali nedotaknjeni, v nadaljevanju pa je v 56. minuti zbrano občinstvo (več kot 500 gledalcev) razveselil Boštjan Zelko in zatresel mrežo Ljubljančanov. Nogometaši Olimpije, ki so se spogledovali s presenetljivim porazom, so vendarle "vzeli" vajeti v svoje roke in noge ter poskrbeli za preobrat. Devet minut kasneje je rezultat izenačil Joao Gabriel da Silva in se med strelce vpisal že na drugem srečanju zapored, štiri minute pred koncem pa je zmagovalca odločil kapetan Sebastjan Cimerotič. Nekdanji reprezentant je domačega vratarja premagal z izvrstno izvedenim prostim strelom. Strateg Olimpije Branko Oblak je izbral naslednjo začetno postavo: Botonjič, Filipovič, Salkič, Bonfim, Kerič, Šporar, Roj, Leskovar, Pejić, Pavlin in Rujovič, v drugem polčasu pa so na igrišče stopili še Kotnik, Mitrakovič, Vugdalič, Rahmanovič, Ibraimi, Idrizi, Podplatnik in Cimerotič.

Avstrijci so se ustrašili

"Zmaji" bi se morali v petek odpraviti čez avstrijsko mejo in v Sittersdorfu odigrati pripravljalno srečanje z Austrio Kärnten. Do dvoboja s celovškim klubom vendarle ne bo prišlo, saj so se avstrijski prireditelji ustrašili morebitnih navijaških neredov. Vse skupaj je (še enkrat več) pred nekaj dnevi zakuhal del navijačev zagrebškega Dinama, ki je po dveh letih znova poskrbel za neljube zaplete ob in na nogometnem igrišču ter prekinil dvoboj med Zagrebčani in Steauo. Prireditelji nogometnih dogodkov, ki naj bi imeli v pripravljalnem obdobju na tleh naše severne sosede predvsem prijateljski značaj, so očitno ocenili, da predstavlja prihod navijaške skupine Green Dragons na petkov dvoboj preveliko tveganje.

Ne spreglejte