Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 1. 2008,
13.40

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 20. 1. 2008, 13.40

8 let, 5 mesecev

Celjani boljši od Krškega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši MIK CM Celja so v soboto odigrali prvo pripravljalno tekmo in z 2:1 ugnali Krško. Domačemu občinstvu se je predstavil Roki Štrus. Z moštvom so tudi štirje nogometaši na preizkušnji.

Trener Pavel Pinni je v hladnem vremenu na nekdanjem matičnem igrišču celjskega prvoligaša preizkusil vse razpoložljive nogometaše in tako se jih je v obeh polčasih razvrstilo kar 21. Edini, ki je odigral celotno srečanje, je bil Dejan Kelhar, branilec Marlon pa je zaradi lažje poškodbe srečanje spremljal s tribune. Čeprav rezultat ni bil v prvem planu, so gostitelji začeli podjetneje in v 18. minuti povedli preko Franeta Petričevića. V nadaljevanju je vodstvo z enajstmetrovke povišal Korun, Krško pa je do konca uspelo znižati. Ob tem velja omeniti, da se je domačemu občinstvo prvič predstavil Roki Štraus, ki je odigral drugi polčas.

Četverica na preizkušnji

Poleg že omenjenega Petričevića se v Celju na preizkušnji trenutno nahajajo še Edin Junuzović, Tonči Pirija in Ivan Glavina. Komu bodo Celjani tudi v nadaljevanju nudili možnost za dokazovanje, zaenkrat ni jasno. "Grofje" se namreč s ponedeljkom odpravljajo na petdnevne priprave v Medulin, seznam potnikov v Istro pa včeraj še ni bil znan.

Ne spreglejte