Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 7. 2013,
23.42

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Benjamin Verbič Gregor Bajde Sebastjan Gobec Miha Zajc NK Celje

Četrtek, 11. 7. 2013, 23.42

3 leta, 2 meseca

Benjamin Verbič: Upam, da nas gledalci ne bodo zapustili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Celja Arena Petrol je bil polna kot že dolgo ne. Na tekmo med Celjem in Tromsøjem se je zbralo okoli tri tisoč gledalcev, a žal je izpad Celjanov nekoliko pokvaril nogometno veselico.

Gregor Bajde: "Zelo smo razočarani, da smo izpadli iz nadaljnjega tekmovanja. Hitra zadetka gostov sta nas popolnoma presekala. Igra nam ni stekla tako, kot bi morala, imeli smo nekaj priložnosti, a jih nismo znali uresničiti. V nogometu zmaga tisti, ki da gol, to izkušnjo moramo vzeti kot šolo za naprej, vidi se, da smo mlada ekipa, ki bo morala še veliko delati. Več sreče prihodnjič, kaj naj drugega rečem."

Sebastjan Gobec, kapetan Celja: "Vsi smo na tleh, saj smo si resnično želeli uvrstiti v drugi krog, ampak katastrofalen vstop v tekmo je razblinil vse naše sanje. Hitro smo dobili dva zadetka, sledil je razpad sistema, v drugem polčasu pa stara zgodba. Pokazali smo, da znamo igrati, imeli smo pobudo, skratka igrali smo tako, kot je treba, a žal žoga ni hotela v mrežo. Žal se je zgodilo, kar se je, glavo gor in se osredotočiti na prvenstvo."

Miha Zajc: "Ponovila se je prva tekma. Tudi na Norveškem smo začeli v krču, nismo bili dovolj agresivni. V drugem polčasu smo se nato le sprostili, odigrali bolje, na koncu nam je zmanjkalo tudi malce sreče. Tako kot je rekel Bajde, to je dobra šola za naprej, upam, da se nam, ob seveda trdem delu na vsakem treningu, to čim hitreje vrne."

Benjamin Verbič: "Prvi polčas je bil zelo slab, podoben kot na Norveškem. Podaje so bile nenatančne, izgubljali smo dvoboje, dobili tudi dva zadetka, v drugi polovici prvega polčasa smo se malce pobrali. Imeli smo tudi dve, tri lepe priložnosti, zadeli tudi vratnico. Drugi polčas je bil neprimerno boljši kot prvi, tudi nasprotnik se je povlekel nazaj, nas čakal, ves čas smo imeli pobudo mi, a žal nam premoči ni uspelo nadgraditi z zadetkom. Upam, da vsaj z drugim delom nismo razočarali številnega občinstva na Areni Petrol, upam, da nas zaradi izpada ne bodo zapustili. Povsem drugače je igrati pred tri tisoč gledalci, kot pa pred praznimi tribunami. Če bomo v prvenstvu, ki že trka na vrata, pokazali igro iz drugega polčasa, si lahko obetamo dobre rezultate."

Ne spreglejte