Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 12. 2012,
10.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Chelsea

Nedelja, 2. 12. 2012, 10.46

8 let

Benitez: Brez navijačev se ne da igrati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tri tekme in nobene zmage je izkupiček Rafe Beniteza na klopi Chelseaja. To je bistveno manj, kot od njega pričakuje ruski mogotec Roman Abramovič, zato se Špancu počasi, a vztrajno že trese stolček.

Po dveh remijih z 0:0 proti prvaku Cityju in Fulhamu, je četa Beniteza doživela še poraz proti mestnemu rivalu West Hamu na Upton Parku (1:3). Chelsea je sicer tekmo proti West Hamu začel odlično, povedel po zadetku Juana Mate in imel v prvem delu še nekaj lepih priložnosti, da vodstvo še okrepi. To se ni zgodilo, a vseeno si navijači modrih tudi v najhujših morah niso mogli predstavljati, kaj bo sledilo v drugem polčasu. Bilo smo priča povsem obrnjeni sliki, domači so dobili "krila", gosti pa se jih le nemočno opazovali. Rezultat je v 63. minuti izenačil Charlton Cole, v izdihljajih tekme pa sta za poplavo milnih mehurčkov na štadionu Upton Park poskrbela še Mohamed Diame in Modibo Maiga.

Aktualni evropski prvaki tako na zmago v Premier League čakajo že sedem tekem (4 remiji, 3 porazi), za povrhu vsega pa skrbi navijače Chelseaja tudi forma napadalca Fernanda Torresa, ki je na tekmah angleškega prvenstva "na suhem" že 12 ur in 19 minut.

"Brez navijačev se ne da igrati. To je enkrat ena. Navijači morajo dihati s tabo, če ne ni tistega pravega učinka. Kar se dogaja med našimi navijači in klubom nam res ni v ponos," je po porazu dejal Benitez, ki se zaveda, da se bo prikupil navijačem le z dobrimi predstavami in pozitivnimi rezultati. Poraja se kar nekaj vprašanj, ali ima Španec sploh še kakšnega asa v rokavu, so trenutni rezultati zgolj smola oziroma cena privajanja na nov sistem, koliko časa bo Španca čakal Abramovič? Na vse bo odgovoril čas, ki pa ga Rafa nima več veliko.

Ne spreglejte