Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
1. 4. 2014,
10.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Toni Kroos Manchester United Bayern München

Torek, 1. 4. 2014, 10.03

8 let

Bayern že premagal Manchester United

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nemški reprezentant Toni Kroos je na seznamu želja Manchester Uniteda, a je predsednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge napovedal, da njegova selitev na Otok ne pride v poštev.

Bayern je že premagal Manchester United. Ne na igrišču, kjer se bo z njim na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov pomeril zvečer, pač pa zunaj njega. Če se bodo uresničile napovedi predsednika Karl-Heinza Rummeniggeja, potem bodo rdeči vragi ostali brez želene nemške okrepitve. Trener David Moyes je na seznamu novincev, s katerimi želi odpraviti obdobje bledih rezultatov rdečih vragov, pred meseci podčrtal ime 24-letnega Tonija Kroosa. Meni, da bi bil zelo primerna okrepitev za klub, ki išče pot iz krize.

Nemec je zaradi poškodbe preskočil lanskoletni finale lige prvakov na Wembleyju. Po vrnitvi se sooča z izjemno konkurenco v zvezni vrsti Bayerna, a se je zelo izkazal, saj izmed vseh zvezni igralcev nastopa najbolj pogosto. Josep Guardiola ima sladke težave pri izboru, Kroos pa se je zaradi zanimanja Manhcester Uniteda že nekajkrat pojavil na naslovnicah otoških medijev.

Pogodba z Bayernom mu poteče leta 2015, zato je možnost, da bi predčasno zapustil klub, v blagajno bavarskega velikana pa bi ob tem kapnila še donosna odškodnina, velika. V ponedeljek pa se je nekoliko zmanjšala, saj je vodilni mož Bayerna opozoril tekmece v četrtfinalu lige prvakov, da ne bo nič od kupčije. ''Toni Kroos bo zagotovo nosil dres Bayerna tudi v prihodnji sezoni,'' zagotavlja Rummenigge.

Kroos za zdaj o tem noče govoriti, poudaril je le, da bo odločitev sprejeta poleti. Angleško prvenstvo ima kot eno najbolj zanimivih na svetu. Delček vzdušja, ki vlada na Otoku, bo spoznal zvečer, ko bo z Bavarci gostoval na Old Traffordu in poskušal upravičiti vlogo prvega favorita za osvojitev evropskega naslova.

Ne spreglejte