Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 4. 2015,
22.19

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Beno Udrih NBA

Petek, 3. 4. 2015, 22.19

7 let, 12 mesecev

Udrihovi so pokorili tudi Oklahomo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ob natanko stotih točkah Memphisa je ta v košarkarski ligi NBA premagal tudi Oklahomo City Thunder.

Košarkarji Memhpisa nadaljuje z dobrimi predstavami v ligi NBA, saj so pred svojimi navijači prišli do nove zmage. Po prvi četrtini so še zaostajali za gosti iz Oklahome, v drugi pa so vajeti igre prevzeli v svoje roke ter prišli do zanesljive zmage. Svoj delež k njej je prispeval tudi Beno Udrih. Najbolj učinkovita igralca domače ekipe sta bila Jeff Green (22 točk), ki je v obrambi zaustavil Russella Westbrooka (dosegel je 18 točk, vendar ob slabem odstotku meta), in Španec Marc Gasol (19). Pri gostih je blestel Enes Kanter, ki je ob 24 točkah imel še kar 17 skokov.

Indiana Pacers in Charlotte Hornets se v vzhodni konferenci še borita za osmo mesto, ki še vodi v končnico. Bližje cilju so po zmagi s 93:74 košarkarji Indiane, najboljši strelec ekipe je bil Rodney Stuckey s 15 točkami. Na želenem osmem mestu je zdaj Miami Heat, ekipa brata Dragić, ki ima na osmem mestu tekmo manj od Indiane, pa tudi tekmo manj kot Boston Celtic, ki je doma izgubil z ekipo Milwaukee Bucks. S to zmago si je Milwaukee bolj ali manj že zagotovil nastop v končnici NBA lige, saj ima štiri zmage več od Miamija. V domači ekipi je blestel O. J. Mayo, ki ni bil v začetni postavi, v 29. minutah pa je dosegel 24 točk in imel pet skokov in šest podaj. Tri minute manj je igral Isiah Thomas, najboljši strelec Bostona, ki je tekmo končal s 23 točkami.

Do pomembne zmage na gostovanju v Sacramentu so prišli košarkarji New Orleansa, ki so v zahodni konferenci zdaj le še zmago za Oklahomo, ki je izgubila v Memphisu. Največ zaslug za zmago pelikanov je imel odlični DeMarcus Cousins, ki se lahko pohvali s trojnim dvojčkom. 24 točkam je dodal še kar 20 skokov in 13 asistenc. V domači ekipi je bil blizu podobnemu uspehu Tyreke Evans, ki je dosegel 19 točk, imel 12 skokov ter "le" devet asistenc.

Ne spreglejte