Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Sobota,
14. 7. 2012,
23.09

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Zmago Sagadin Klemen Prepelič

Sobota, 14. 7. 2012, 23.09

8 let, 6 mesecev

Sagadin: Prepelič je igral briljantno

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Po tretji zmagi na evropskem prvenstvu proti Litvi je v slovenskem taboru veliko zadovoljstvo. Selektor Zmago Sagadin je poudaril ekipno igro, ki so jo pokazali njegovi izbranci.

Zmago Sagadin, selektor Slovenije "Jasno je, da sem zadovoljen. Litovci so vsem nevaren nasprotnik. So pravi atleti, pretepači in dobri pri metih. Moji fantje so odigrali dobro. Rezultat ni realen, saj smo naredili nekaj napak in Litovcem omogočili, da so se vrnili. Bili smo natančni za razliko od tekme s Švedsko. Bili mo solidni v skoku, ne pa dobri. Mislim, da so bili ostali atributi na naši strani. Zmagala je ekipna igra. Videli smo lahko veliko krasnih, nesebičnih podaj. "Prle" (Klemen Prepelič, op. p.) je igral briljantno. Predvsem je treba izpostaviti enajst podaj. Veliko težje je bilo voditi to tekmo, kot pa sina peljati na poroko, ki se je poročil ravno danes."

Klemen Prepelič, košarkar Slovenije "Dobro, da smo zmagali, ker imamo sedaj štiri točke v drugem delu prvenstva. Vse reprezentance v nadaljevanju bodo težak nasprotnik – Latvija, Turčija in Španija. Proti Litvi smo imeli dobrih trideset minut, čeprav je potem sledil padec. Tekmec se je razigral. Na koncu smo pokazali, da imamo karakter in tekmo smo mirno pripeljali do konca."

Ne spreglejte