Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 7. 2008,
15.11

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 31. 7. 2008, 15.11

8 let, 5 mesecev

Rudež odhaja na OI

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Novopečeni "zmaj" Damjan Rudež se bo priprav Uniona Olimpije udeležil z zamudo, saj ga je hrvaški selektor Jasmin Repeša povabil v Peking.

Navijači ljubljanske Olimpije po tednih dopustniškega zatišja v Tivoliju z veliko nestrpnostjo pričakujejo nadaljnje korake novega vodstva kluba. Nikakršna skrivnost ni, da se pri ljubljanskem evroligašu spogledujejo z obetavnim centrom novosadske Vojvodine Vladimirjem Golubovićem ter celo z nekdanjim "zmajem", Makedoncem Vladom Ilievskim, ki ima sicer še veljavno pogodbo s Sieno, oziroma njegovo zastopnico. Usoda pogovorov naj bi bila znana v manj kot tednu dni, ob tem pa se v Tivoliju ozirajo tudi po ostali ponudbi na košarkarski tržnici.

Po zadnjem treningu hrvaške reprezentance pa je dokončno postalo jasno, da bo trener Uniona Olimpije Aleksandar Džikić na prvem zboru pogrešal Damjana Rudeža. Novopečeni ''zmaj'' se je namreč pet minut pred dvanajsto uvrstil v hrvaško izbrano vrsto in bo potoval na olimpijske igre v Atene. Rudež sicer ni nastopil v kvalifikacijah, a po poškodbi Damirja Markote je selektor Jasmin Repeša na priprave pred odhodom na OI povabil Rudeža in Anteja Tomića, naposled pa je kitajsko vizo zaupal Rudežu.

Ne spreglejte