Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Četrtek,
7. 2. 2008,
13.48

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 7. 2. 2008, 13.48

8 let, 3 mesece

Pri Heliosu si želijo vsaj finale

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Najbolj zanimiv četrtfinalni par pokala Spar bo tekma med Heliosom in Slovanom. Prvi mož Heliosa Zoran Martič si želi, da bi se Domžalčani približali lanskemu uspehu, ko so osvojili pokalno lovoriko.

Zoran Martič, trener Heliosa Domžal: "Četrtkova četrtfinalna dvoboja bosta bržčas bolj zanimiva od petkovih, saj imajo vse štiri ekipe, ki se bodo pomerile v uvodnih četrtfinalnih tekmah, polovične možnosti za preboj v polfinale. Naredili bomo vse, da se vanj uvrstimo in nato naredimo vsaj še stopničko više, s čimer bi se približali uspehu z lanskega finalnega turnirja pokala Spar."

Rudolf Jugo, trener Geoplina Slovana: "V četrtek bosta na finalnem turnirju pokala Spar na sporedu tekmi izjemno izenačenih ekip, tudi v naslednjih dneh pa bodo ljubitelji kakovostne košarke brez dvoma prišli na svoj račun. Nas najtežja tekma čaka že prvi dan, še posebej, ker se bomo s Heliosom nato še enkrat pomerili 16. februarja v ligi NLB. Upam, da bomo prikazali čim več ter da bo zmagovalec našega dvoboja v nedeljo igral v velikem finalu proti Unionu Olimpiji."

Ne spreglejte