SiolNET. Sportal Košarka
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Poli vročica v Miamiju: Dragić vs. Dončić

Oglasno sporočilo

Ko nekaj ljubiš tako noro, da se ti odprejo zvezde in si kar naenkrat na letalu za Miami. Potuješ na tekmo Luke Dončića.

Poli

Tako noro je življenje s Poli. Klobaso, ki jo že od malih nog obožuje tudi Luka Dončić. Luka je VELIKA ZVEZDA NBA, VELIKAN. Žanje uspeh za uspehom in zanj navija celotna Slovenija. Svet. Obožujejo ga majhni in veliki in prav vsi oboževalci Poli.

Luka Dončić – Poli ambasador

Poli Ste tudi vi navdušeni nad vrhunsko izbiro Poli ambasadorja? Luka je priljubljen in prepoznaven košarkarski virtuoz, ki se je bliskovito hitro uvrstil med najboljše zvezde košarke NBA.

Z njegovim odhodom v Miami mu je Poli sledila in prodrla na ameriški trg. Poli je zlati TOP v Evropi, a je v eri z Donćičem začela tudi svetovno zvezdništvo. Prodor na ameriški trg je podkrepil internacionalizacijo poslovanja in razvoja novih izdelkov v Poli ponudbi.

"Sem ljubitelj Poli že od malih nog"

Poli

Poli ekipa na poti v Miami

Deset srečnežev Poli tako potuje na vroč dvoboj MIAMI DALLAS (Dragić vs. Dončić). Kako jim je to uspelo? Sodelovali so v devettedenskem mednarodnem nagradnem tekmovanju v virtualni košarki VR PETKE in zmagali. Bi lahko osvojili boljšo nagrado? Ta hip zagotovo ne.

Navijaško ekipo Poli sestavljajo štirje nagrajenci iz Slovenije: Samir Lavbič, Almir Hasanbegović, Tanja Kuhar, Robert Marič; par iz Hrvaške, Petar in Fedra Delonga; nagrajenca iz Bosne, Ivan Andrić in Goran Lučić, ter brata iz Srbije, Ivan In Vladimir Janković.

Poli

Izjava nagrajenke iz Slovenije, Tanje Kuhar:

Poli "Poli hammy navdušuje našo družino že od prvega dne, ko smo izvedeli zanjo, jo zagledali v trgovini in poskusili. Je okusna, mehka in slastna. Velikokrat je na naših krožnikih. Pri zajtrku, večerji ali pa jo postrežemo ob obisku prijateljev in sorodnikov.

Ugotovila sem, da sva si z Luko podobna. Oba si rada privoščiva sendvič s Poli hammy. Ob igri, ki sem jo zasledila na spletu, Sendvič za Luko, sem začutila dvojni užitek; da bom ustvarjala sendvič za Luko in ker rada kuham, pečem in pripravljam jedi. Srečna in zadovoljna sem, da je bil izbran moj Poli hammy sendvič. Hvala organizatorju. Veselim se potovanja v Miami, ogleda košarkarske tekme in srečanja z Luko, ki ga kljub rosnim letom cenim kot velikega košarkarja. Upam, da bo v Miamiju uspela kakšna fotka z Luko in Poli hammy sendvičem, saj imava nekaj skupnega: 'Sva mad about Poli'."

Da se boste lažje vživeli in se povezali z njimi pri navijanju, vam razkrivamo program norega politastičnega potovanja v Miami.

Poli

1. dan, četrtek, 27. 2. 2020, LJUBLJANA–ISTANBUL–MIAMI

Zbirališče potnikov ob 8. uri na letališču Brnik v Ljubljani in polet v Istanbul ob 9.40. Nadaljevanje poleta v Miami. Po pristanku na letališču (v večernih urah po lokalnem času) in po opravljenih mejnih formalnostih odhod do hotela in nočitev.

2. dan, petek, 28. 2. 2020, MIAMI

Dopoldne krožni ogled Miamija (Ocean drive, Coconut Groove, Seaquarium, Little Havanna …).

Popoldne odhod do dvorane American Airlines in ogled tekme Miami Heat : Dallas Mavricks, kjer si bosta nasproti stala Goran Dragić in Luka Dončić. Nekaj časa za druženje navijačev. Povratek v hotel in nočitev.

3. dan, sobota, 29. 2. 2020, MIAMI–EVERGLADES NP–MIAMI

Po zajtrku fakultativni izlet do narodnega parka Everglades, največjega ohranjenega tropskega parka v ZDA, v katerem si je mogoče ogledati bujno tropsko rastlinje ter številne živali, kot npr. krokodile, kače, morske želve, morske krave ... Vožnja z znamenitimi čolni na zračni propeler, nato pa povratek proti Miamiju. Popoldan odhod do dvorane American Airlines in ogled tekme Miami Heat :  Brooklyn Nets. Povratek v hotel in nočitev. 

4. dan, nedelja, 1. 3. 2020, MIAMI–KEY WEST–MIAMI

Zjutraj odhod prek številnih mostov in otokov do znamenitega Key Westa. Med potjo postanek za uživanje ob karibskem morju. Ogled lokalnih znamenitosti (carinarnica, Trumannova mala Bela hiša, najjužnejša točka ZDA ...). Popoldan povratek v Miami in nočitev. 

5. dan, ponedeljek, 2.3.2020, MIAMI–ISTANBUL

Dopoldan prosto za kopanje in zadnje nakupe, nato pa pozno popoldan odhod proti letališču. Prijava na let in polet letala proti Istanbulu.

6. dan, torek, 3. 3. 2020, ISTANBUL–ZAGREB–LJUBLJANA

Predviden pristanek v Istanbul v popoldanskih urah. Sledi let za Zagreb in transfer do Ljubljane. Predviden prihod v Ljubljano (parkirišče dolgi most) v večernih urah.

Spremljajte nas na strani na Facebooku Nori na Poli. Navijajte z nami! Bodite še naprej nori na Poli.


Naročnik oglasnega sporočila je Perutnina Ptuj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin