SiolNET. Sportal Košarka
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

NBA "lockout": Nič novega po dveh urah

1

termometer

Nič novega v ligi NBA. Predstavniki klubov ter vodstvo združenja košarkarjev so v torek sedeli dve uri za mizo, vendar brez pravega učinka. "Lockout" še vedno ni preklican. Nadaljevanje bo v sredo.

Za razliko od prejšnjih pogovorov je bil obraz komisarja Davida Sterna po dveh urah sestanka bistveno drugačen. Z nasmehom je odgovarjal na novinarska vprašanja, a povedal ni nič novega ter oprijemljivega. "Obe strani sta se zavzeli, da se bomo pogovarjali toliko časa, dokler ne pridemo do rešitve," je dejal Stern, a ni želel povedati, če je prišel kakšen nov predlog tako s strani združenja igralcev ali predstavnikov klubov. Torkovo zasedanje so po dveh urah prekinili in ga bodo nadaljevali danes. V kolikor tudi tokrat ne bo premikov naprej, pa kanijo skupaj sedeti tudi ob koncu tedna.

Že sedaj pa je jasno, da je bil prvi teden pripravljalnih tekem odpovedan, poleg tega ni bilo niti tradicionalnih NBA kampov, igralci in lastniki klubov pa bodo skušali v bližnji prihodnosti najti skupen jezik, da se ligi ne bi naredila še večja škoda. Da bi se sezona začela 1. novembra, kot je prvotno načrtovano, morata obe strani najti dogovor do sredine meseca oktobra.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin