Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 11. 2013,
22.54

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Krka ABA poraz

Sobota, 9. 11. 2013, 22.54

8 let, 5 mesecev

Krka brez uspeha v Skopju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Košarkarji Krke so v 7. krogu lige Aba na gostovanju izgubili z makedonsko ekipo MZT iz Skopja.

Novomeščani so v Skopje odpotovali brez prvega organizatorja igre Malcolma Armstada; poškodovani Američan je manjkal že na prejšnji tekmi 5. novembra, ko je Krka v Dvorani Leona Štuklja v 1. krogu pokala eurochallenge premagala Ural Jekaterinburg z 80:75. Edina prejšnja dva dvoboja z MZT je Krka lani izgubila, dvoboj s slovenskimi predstavniki pa so Makedonci zaželi po seriji treh porazov v ligi Aba.

Tudi tretjo tekmo s skopsko zasedbo so igralci Krke izgubili. Začeli so sicer dobro in dobili prvo četrtino s 23:20, nato pa povsem padli v igri in naslednjih deset minut končali z vsega devetimi točkami. Z delnim izidom 19:8 so si gostitelji priigrali osem točk prednosti, taka pa je bila razlika tudi pred zadnjo četrtino. Slednjo je sicer dobila Krka za tri točke, kar pa je bilo premalo za četrto zmago v ligi. Novomeščani imajo tako tri zmage in štiri poraze, Union Olimpija pa je po šestih porazih zabeležila prvo zmago, vendar ostala na zadnjem mestu.

Jasmin Hukić je bil z 20 točkami najboljši strelec tekme v Skopju. Krka bo v naslednjem krogu 16. novembra ob 21. uri gostila zagrebško Cibono.

Ne spreglejte