SiolNET. Sportal Kolesarstvo
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kolesa ekipe Discovery na eBayu

4

termometer

Družba Tailwind Sports, ki je vodila kolesarsko ekipo US Postal in kasneje Discovery Channel, bo kolesa, na katerih so letos tekmovali njeni kolesarji, ponudila na avkcijski spletni strani eBay.

Med njimi sta tudi dve kolesi Janija Brajkoviča ter kolo Uroša Murna. Naprodaj je dvanajst koles Trek Madone 6.9, štiri kolesa za posamično vožnjo na čas (Trek Equinox TTX) in deset čelad za posamično vožnjo na čas. Cena cestnih koles se giblje okrog 10.200 ameriških dolarjev, tista za posamično vožnjo pa so ocenjena na 12.200 ''zelencev''. Čelade cenijo na 250 dolarjev. Kolesa naj bi bila dobro ohranjena, bila pa naj bi v takšnem stanju, v kakršnem so jih vrnili kolesarji. Na vseh kolesih so tudi imena pripadajočih kolesarjev. V večini primerov se prodajajo rezervna kolesa, ki nimajo veliko prevoženih kilometrov.


Kolesa, ki jih lahko kupite na eBayu:

Trek Madone 6.9 (cestno kolo): Jani Brajkovič (dvakrat) Allan Davis Trent Lowe Jurgen Van Goolen Egoi Martinez Benjamin Noval Pavel Padrnos Vladimir Gusev George Hincapie Volodymyr Bileka Uroš Murn

Trek Equinox TTX (kolo za posamično vožnjo na čas): Steve Cummings Egoi Martinez Stijn Devolder George Hincapie

Čelade Giro (za posamično vožnjo na čas): Jani Brajkovič Jose Luis Rubiera neimenovane (osemkrat)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin