Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
22. 11. 2015,
11.37

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

liga KHL Gašper Krošelj Jan Muršak CSKA Moskva Medveščak Zagreb Rok Tičar Žiga Jeglič Slovan Bratislava Dinamo Minsk

Nedelja, 22. 11. 2015, 11.37

4 leta, 1 mesec

Tičar ne popušča, Slovan prav tako ne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Hokejisti Slovana Bratislave so s 4:1 premagali Dinamo Minsk, CSKA je s 5:1 odpravil Vladivostok, Medveščak pa je tri točke vpisal po zmagi z 2:1 nad Torpedom iz Nižnega Novgoroda.

Odličen torkov večer je za klubi vseh slovenskih predstavnikov v ligi KHL. Zadovoljni so lahko v taboru Slovana, ki je, če upoštevamo zadnjih pet tekem, najboljše moštvo. Izgubilo je le eno od mogočih 15 točk. Zadnja žrtev Slovakov je bil Dinamo Minsk, premagali so ga s 4:1.

Zadetek za vodstvo z 1:0 je prispeval Rok Tičar, ki je ukradel plošček, zdrvel v protinapad in ga uspešno končal. Za slovenskim napadalcem in z 11 zadetki najboljšim strelcem Slovana so odlične novembrske tekme – na zadnjih sedmih je šestkrat zadel. Zmago so v zadnjih desetih minutah z zadetki priigrali Cam Barker, Michel Miklik in Lukas Kaspar. Slovan se je po peti zaporedni zmagi prebil na mesta, ki vodijo v končnico, nova tekma osmouvrščene čaka šele v nedeljo pri Jugri.

Zadetek Roka Tičarja za 1:0:

CSKA zanesljivo, Medveščak tesno

Admiral iz Vladivostoka je bil za CSKA lahek plen. Jan Muršak in soigralci so se na prvi odmor odpravili z vodstvom z 2:0, nato pa prednost višali vse do 5:0. Gostje so častni zadetek dosegli v 54. minuti, ko je Niclas Bergfors postavil končnih 5:1. CSKA je tretji na zahodu, točko za vodilno Lokomotivo, v četrtek na njegov teren prihaja nekdanje moštvo slovenskega napadalca Amur Habarovsk.

Po dveh porazih je zmagal tudi Medveščak, ki je tesno preskočil Torpedo. Zmagoviti zadetek je v 37. minuti prispeval Patrick Bjorkstrand. Gašper Krošelj je bil drugi vratar, njegovo moštvo zaseda šesto mesto zahodne konference, na novem preizkusu bo v nedeljo pri Jekaterinburgu.

Ne spreglejte