Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 7. 2010,
18.15

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 20. 7. 2010, 18.15

8 let, 3 mesece

Sator ostaja na čelu Medvedov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Moštvo Medveščaka iz Zagreba, ki nastopa v hokejski ligi EBEL, bo tudi v prihodnji sezoni vodil ameriški strateg Ted Sator, ki je na klop sedel konec novembra.

Medveška, ki je v svoji prvi sezoni presenetljico prišel do polfinala, bo tudi v novi sezoni vodil Američan Ted Sator. Slednji je moštvo prevzel od Enia Sacilotta konec novembra, glede na rezultat pa mu ga je uspelo tudi prebuditi.

Sator, ki je sedel tudi na klopi Slovenije, nazadnje pa vodil Madžare, s katerimi se pogovarja tudi o nadaljnjem sodelovanju, je kar nekaj časa vodil pogajanja o podaljšanju pogodbe. ''Drži. Pogovori o nadaljevanju sodelovanja so trajali kar lep čas. Razlog so bile moje obveznosti v Severni Ameriki, posvetovanje z mojo ženo, ki je pristala, da se preseli z mano v Zagreb. Slednji je lepo mesto z izvrstnim občinstvom. V klubu so vsi od prvega do zadnjega pravi profesionalci in tudi to je vplivalo na mojo odločitev, da se vrnem,'' je za uradno klubsko stran odločitev komentiral Sator in nadaljeval: ''Najbolj se veselim vrnitve pred občinstvo. To ne govorim kar tako, temveč zato, saj je slednjim in upravi uspelo ta šport obdržati na sceni ter narediti iz njega dogodek sezone. V ekipo verjamem in sem prepričan, da smo lahko še uspešnejši kot v zadnji sezoni.'' Sator je s klubom podpisal enoletno pogodbo.

Ne spreglejte