Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 8. 2009,
20.05

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 6. 8. 2009, 20.05

8 let, 3 mesece

Martin in Rajsar z Jesenic v Zagreb

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Novinec v hokejski ligi EBEL, Medveščak iz Zagreba, je svoje vrste okrepil s štirimi novimi igralci. Med temi sta slovenski javnosti dobro znana Sašo Rajsar in Conrad Martin.

Zagrebčane čaka do prve pripravljalne tekme točno dober teden in en dan, vodstvo pa je še vedno aktivno na tržišču, saj je uspelo moštvo okrepiti z novimi igralci. Trener Enio Sacilotto ima sicer na svojem seznamu že več kot 30 igralcev, kar pomeni, da so to po vsej verjetnosti tudi zadnje štiri okrepitve.

Med novinci sta najbolj zanimivi dve imeni. Branilec Conrad Martin je namreč v minuli sezoni uspešno branil barve Jesenic, zaradi svoje nepopustljivosti in borbenega pristopa, pa je hitro postal ljubljenec navijačev. Prav zaradi tega je bilo kar nekaj govora, da bo dres Jesenic nosil tudi v novi sezoni. Na koncu se ni izteklo po željah navijačev, saj ga bodo v novi sezoni gledali v dresu "medvedov". Družbo mu bo delal 20-letni napadalec Sašo Rajsar, ki pa v minuli sezoni v ligi EBEL ni dobil veliko priložnosti. Natančneje je zbral le en nastop. Mladi napadalec, ki je eno sezono preživel tudi na Danskem, naj bi lahko za Medveščak nastopil kot Hrvat, saj naj bi imel babico iz Hrvaške, tako da naj v klubu ne bi imeli težav pri pridobivanju potnega lista.

Preostala igralca se bosta morala še izkazati, saj sta v Zagrebu na preizkušnji. Napadalec Jonathan Romić je kanadski Hrvat. Nazadnje je 24-letni krilni igralec igral za univerzitetno moštvo, v kolikor pa se mu ne bo uspelo prebiti v ekipo za ligo EBEL, naj bi nastopil za drugo moštvo. Chris Powers igra na mestu branilca, šteje 23 let in je nazadnje igral v univerzitetni ligi (NCAA).

Ne spreglejte