Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
28. 10. 2018,
7.14

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

Natisni članek

Washington Capitals liga NHL Aleksander Ovečkin

Nedelja, 28. 10. 2018, 7.14

5 let, 5 mesecev

Liga NHL, 27. oktober

Ovečkin razveselil navijača, nov udarec za Kralje #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13
Calgary Washington | Capitals so hudo namučili s Calgaryjem. | Foto Reuters

Capitals so hudo namučili s Calgaryjem.

Foto: Reuters

V hokejski ligi NHL so prvaki iz Washingtona gostovali v Calgaryju in se veselili zmage po kazenskih strelih.Trenutno najboljše moštvo lige Nashville Predators je pokleknilo v Edmontonu. Slabe novice prihajajo iz tabora Los Angeles Kings, spet je poškodovan prvi vratar Jonathan Quick. 

Kot da Kralji ne bi imeli že dovolj težav z rezultatskim izkupičkom (osem porazov, dve zmagi), je tu nova slaba informacija. Po pisanju onkraj luže se je spet poškodoval prvi vratar Kraljev Jonathan Quick. Spomnimo, Američan, ki letos ni v pravi formi, je zaradi poškodbe spodnjega dela telesa v tej sezoni že izpustil pet tekem.

Jonathan Quick je spet poškodovan.  | Foto: Getty Images Jonathan Quick je spet poškodovan. Foto: Getty Images

Tudi tokrat gre za poškodbo spodnjega dela telesa, a ne za enako kot pred tedni. Kako dolgo bo odsoten, ni znano. Kralji so že vpoklicali Petra Budaja, številka ena pa bo pripadla Jacku Campbellu. 

LA Kings bodo spet v tekmovalnem ritmu v nedeljo, ko bodo gostili Ny Rangers in poskušali končati niz šestih porazov. Če jim ne bo uspelo, bi glavni trener John Stevens kmalu lahko postal nekdanji. 

Ovečkin ima veliko srce

Washington Capitals, zmagovalka severnoameriške hokejske lige NHL, je gostovala v Kanadi pri Calgary Flames ter slavila zmago po kazenskih strelih s 4:3. Kapetan prestolnikov Aleks Ovečkin se ni vpisal med strelce. Je pa poskrbel, da se je o njem govorilo po tekmi.

Ovečkin je po ogrevanju svojo hokejsko palico potisnil čez visoko zaščitno ograjo, ki ščiti gledalce na tribunah pred izstrelki. Palico je najprej pobral moški, ki je sedel v prvi vrstah ob ploskvi. Nato pa jo je izročil dečku, ki je sedel poleg. Mladi navijač prestolnikov, v rdeči majici svojega najbolj priljubljena moštva, je bil nenadejanega darila seveda zelo vesel. Izraz na dečkovem obrazu, ki je bil osupel od veselja, je povedal vse.

 
NHL Vegas Tampa
Sportal Aktualni podprvaki na domačem ledu pokleknili pred Tampo
Ne spreglejte