SiolNET. Slavni
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Starleta ostaja zvesta Hillary Clinton

0,45

termometer

Kim Kardashian, Hillary Clinton
Foto: Instagram

Kim Kardashian je po zmedi, ki jo je povzročila z intervjujem, v katerem je omenjala možnost, da bo na novembrskih predsedniških volitvah volila Donalda Trumpa, pojasnila: "Volila bom Hillary Clinton."

Zvezdnica je že pred časom podprla demokratsko predsedniško kandidatko Hillary Clinton in se udeležila večerje, na kateri so zbirali denar v podporo predsedniški kampanji nekdanji prvi dami ZDA.

V intervjuju za revijo Wonderland je namignila, da po pogovoru s svojim konservativnim nekdanjim očimom Caitlyn Janner (pred preobrazbo v žensko je bil(a) znan(a) kot Bruce Jenner) razmišlja, da bi svoj glas oddala republikanskemu kandidatu Trumpu. Revija je izjavo naknadno umaknila.

"Moja 'izjava' je povzročila, da mi je skoraj pregorel telefon. Klicali so me prijatelji, družina in celo iz taborov obeh kandidatov, zato želim pojasniti kontekst, v katerem sem rekla, da še nisem povsem prepričana, koga bom volila," je Kim zapisala na spletu.

Ni dvoma, koga podpira

"Na neki točki nisem bila niti stoodstotno prepričana, da bom volila. Nisem hotela voliti na slepo. Hkrati sem mislila, da če ne bom volila, da moj glas ne bo slišan, zato sem se odločila govoriti z nekaterimi tesnimi prijatelji in družino, ki jih imam rada in jim zaupam, da bomo imeli odkrit pogovor o politiki," je dodala.

Ko jo je Janner spodbudil(a), da razišče tako Trumpa kot Clintonovo, je 35-letna starleta ugotovila, da brez dvoma podpira nekdanjo prvo damo. Kim meni, da bo Clintonova najbolje predstavljala ZDA in da je najbolje usposobljena za mesto predsednika.

Hkrati je žena raperja Kanyeja Westa poudarila, da ne bo nikogar sodila glede na njihovo politično ali versko prepričanje ter da imata oba predsedniška kandidata željo narediti državo boljšo.

[video: 60163 / ]

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin