SiolNET. Slavni
3,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sestra Meghan Markle: Princ Harry se moti

3,53

termometer

princ Harry, Meghan Markle
Foto: Getty Images

Ker je princ Harry v zadnjem intervjuju dejal, da je britanska kraljeva družina njegovi zaročenki Meghan družina, ki je ni nikoli imela, se je oglasila Meghanina polsestra in razložila, da princ nima prav.

Samantha Grant, starejša polsestra Meghan Markle, se je odzvala na intervju, ki ga je včeraj za BBC Radio 4 dal princ Harry. Ko je govoril o božičnem dnevu in o tem, kako so ga preživeli v družbi zaročenke Meghan, je dejal: "Odlično ji je šlo, dobro se je vključila v družino, ki je sama, predvidevam, nikoli ni imela."

Intervju je hitro prišel na ušesa tudi Meghanini polsestri, ki jo je najbolj zbodel del o "družini, ki je nikoli ni imela", zato je svoje nestrinjanje delila kar na Twitterju: "Pravzaprav ima veliko družino, ki ji je vedno stala ob strani."

Samantha in Meghan leta 2008. Samantha in Meghan leta 2008. Foto: Twitter

"Ona je bila preveč zaposlena"

"Naše gospodinjstvo je bilo zelo normalno in ko sta se oče in Doria (Meghanina mama, op. p.) ločila, smo poskrbeli, da je imela dva doma. Nihče ni bil odtujen, ona je bila preveč zaposlena."

Meghanina mama Doria in oče Thomas sta se ločila, ko je bila Meghan stara šest let, iz prejšnjega zakona očeta pa ima poleg Samanthe še polbrata, Thomasa mlajšega.

Samantha je v tvitih dodala še, da bi princ Harry zgolj povečal njihovo že tako veliko družino.

O Meghan piše knjigo z naslovom The Diary of Princess Pushy's Sister. O Meghan piše knjigo z naslovom The Diary of Princess Pushy's Sister. Foto: Twitter

O slavni polsestri piše knjigo

Sicer pa Samantha na račun slavne polsestre že nekaj mesecev polni tabloide. Še preden sta Meghan in Harry oznanila zaroko, je medijem razkrila, da je od nekdaj vedela, da je njena sestra zelo ambiciozna in da so ji všeč rdečelasci.

Za britanski The Sun je celo dejala, da je Meghan "povzpetnica", ki ji kraljevi naziv ne pritiče, nato pa je nekdanjo igralko obtožila, da je "čustveno in finančno zanemarjala lastno družino".

Samantha, ki je od Meghan starejša 17 let in boleha za multiplo sklerozo, o svoji polsestri in preostali družinski drami piše celo knjigo, v kateri namerava razkriti vse skrivnosti, pravi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin