Pahor v obleki supa na Blejskem jezeru

Borut Pahor je (ponovno) dokazal, da je kralj Instagrama med politiki. Njegova zadnja objava je požela veliko zanimanja in zabavnih komentarjev.

 

Pahor, ki je pred dnevi tudi uradno najavil ponovno kandidaturo za predsednika države, je objavil fotografijo, na kateri supa na Blejskem jezeru - oblečen v poslovno obleko.

"Samo Borutu uspet nadgratit Jezusovo biblično hojo po vodi," se je glasil eden prvih komentarjev pod fotografijo, za katero se sicer številni sprašujejo, ali je nastala s pomočjo Photoshopa.

"Ni po sup' priplaval ampak priveslal," se je z besedno igro pošalil drugi komentator, spet tretji pa je pripomnil, da je pred leti tudi James Bond v obleki vozil tank: "Pierce Brosnan je v eni izmed svojih bondiad tank vozil v obleki in bil največji car vseh časov. Vse do danes, ko je Borut Pahor v podobni obleki supal sredi jezera./.../ Murko proti tej epski fotki nima za burek, pa če se slika nag na vrhu Triglava :)"

Nekateri komentatorji so menili, da fotografija ni najbolj primerna, druge pa je bolj zbodla Pahorjeva obleka: "Borat kopalke, bi ti bolj pasale!" 

Sorodne vsebine

Komentarji

11
  • Ratko / 30.08.2017. ob 10:05

    Pahor razume, da je predsedovanje zmedeni državici malo bolj sofisticiran cirkus. In se tako tudi obnaša.

  • DamDam / 30.08.2017. ob 09:15

    Adijo pamet.... Kaj vse je pripravljen narediti aktualni predsednik za nadaljnjih 5 let dobre plače in občutka oblasti....?

  • pavel / 30.08.2017. ob 09:32

    sem že zdavnaj komentiral da je zgrešil poklic---dober bi bil za klovna--to bi mu odgovarjalo

Prikaži vse

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.